• hu
 • gb
 • de

E-útdíj csatlakozás GPS-szel

Kikre vonatkozik az E-útdíj megfizetése?

A megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer (HU-GO) 2013. július 1-től Magyarország mintegy 6692 kilométernyi útszakaszán (autópályák, autóutak és főutak) került bevezetésre. A díjfizetési kötelezettség a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozik.

 Hogyan lehet csatlakozni az E-útdíj rendszeréhez?

 1. Előre megvásárolt viszonylati jeggyel (szakaszjegyekkel), melyeket a benzinkutakon és a tervek szerint az interneten lehet megvenni.
 2. Szivargyújtós OBU egységekkel (UD Flexi díjcsomag)
 3. Flottakövetéssel, GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó szolgáltatók fedélzeti egységével, mint bevallási közreműködő segítségével 

Mit nyújt Önnek az iTrack GPS e-útdíj szolgáltatása?

 • Saját fejlesztésű és saját gyártású megbízható, magyar termék. A GPS mellé Ön egy kijelző készüléket kap, melyen állítható a tengelyszám, LED-es és hangjelzésekkel követhető az üzemképesség és a jegytépés, illetve a számlán levő egyenleg nagyságrendje (elég, fogyóban, vagy elfogyott) A visszajelzőhöz tartozó díjmentes iControl rendszerről itt olvashat.

 • Pontos nyomkövetés (a nyomkövetésről bővebben)
   
 • Ajándék Webcontrol szolgáltatás. A Webcontrol szolgáltatással többek között követhető, hogy állított-e a sofőr tengelyszámot a kijelzőn, megtörtént-e a jegytépés (becsült költséggel), üzemképes-e a rendszer.  

Miért előnyös az Ön számára az iTack GPS e-útdíj szolgáltatása?

 • Az e-útdíj szolgáltatás és a visszajelző készülék tervezése és gyártása során a fő szempont az volt, hogy egy olyan rendszert alkossunk, mely segítségével Ön biztonsággal végezheti a munkáját, könnyen elkerülheti a büntetéseket és nem kell az útdíj fizetésre jelentős többletenergiát szánnia. 
 • A tengelyszám állítható a készüléken és a webes háttérrendszeren, a WebControl felületen is. A WebControl egy olyan szolgáltatás, mely átláthatóvá teszi Önnek a gépjárművek útdíjfizetését, könnyen ellenőrizni tudja a működést és az útdíj kifizetését. Összesítéseket, EXCEL reportokat kérhet egyetlen gombnyomással. 
 • A szolgáltatást választók elérhető áron prémium kategóriás, megbízható, könnyen kezelhető szolgáltatást kapnak. 

 

Hogyan tud az iTrack GPS-szel csatlakozni az e-útdíj rendszeréhez?

 • A lenti formon adatai megadásával árajánlatot kér  (ez semmilyen kötelezettséggel nem jár)
   
 • Munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségen és bővebb felvilágosítást ad a GPS-es nyomkövetésről és a csomagokról, kérésére díjmentesen személyesen is bemutatja az Ön cége számára optimális szolgáltatásokat
   
 • Hivatalos megrendelését követően munkatársaink beszerelik az Ön járműveibe a GPS egységeket és a visszajelző készüléket. 
   
 • Megkapja a nyomkövetési programot és a Webcontrol felületre való belépéshez szükséges adatokat, a járművet regisztrálja a NÚSZ oldalán és használhatja a GPS-t az útdíjas csatlakozásra. 

A GPS nyomkövető segítségével történő csatlakozás és díjfizetés nem csak kényelmi funkció a fuvarozók számára, hanem időtakarékos és egyszerűen követhető, ellenőrizhető megoldás. A www.hu-go.hu oldalon regisztrálhatnak a fedélzeti egység által e-útdíj bevallást tevő fuvarozó cégek. A felhasználók előre történő fizetéssel egyenlíthetik ki tartozásukat, ez azt jelenti, hogy a regisztráció során létrehozott (és az útdíjszolgáltatónál, vagyis a NÚSZ-nál vezetett) folyószámlát előre fel kell tölteniük. Ennek az egyenlege ad fedezetet a díjköteles utak használatához.

 

Megrendelhető E-útdíj szolgáltatások

E-útdíj csatlakozás kedvezményes áron

 

Ha Ön csak az egyszerűbb UD Flexi csomag iránt érdeklődik (szivargyújtós OBU+WebControl szolgáltatás) itt tudja megrendelni partnerünktől: MEGRENDELÉS

Útdíj + GPS Csomagajánlatok kedvezményes áron

Csomagajánlataink között GPS-szel működő útdíjbevallás megoldásokat talál nyomkövetéssel, üzemanyagfogyás figyeléssel vagy havidjmentesen, nyomkövetés és egyéb szolgáltatások nélkül. 

Kérem, adatai megadásával küldje el érdeklődését és munkatársaink az aktuálisan elérhető legkedvezőbb iData és Beta Blue ajánlatot küldik el az Ön részére! 

 

Árajánlat kérés

*
*
*
*
*
Mire küldjünk ajánlatot?

Csak útdíj megrendelés: itt elérhető

Profi pro kiemelt útdíjas ajánlat  
iTrack tachográf rendszer kedvezményes termékbevezetési ár  
OBU Akció visszavásárlás garanciával  
Árajánlatkérés
Hibás e-mail cím.
Olvasson történeteket:
A cseles sofőr esete és az iTrack
Töltés...