A GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft újra a Deloitte régiós Technology Fast 500 rangsorában

A GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft újra a Deloitte régiós Technology Fast 500 rangsorában
2013-12-09 Horváth Bettina

– Szabadon terjeszthető sajtóközlemény –

Idén hat magyar cég került fel a Deloitte Technology Fast 500 listára, amely az EMEA (Európa, Közel–Kelet és Afrika) régió vállalatait rangsorolja.

A Deloitte által évente összeállított Technology Fast 500 rangsor immár tizenharmadik alkalommal veszi számba a leggyorsabban növekvő állami, illetve magánkézben lévő technológiai, média– és telekommunikációs, valamint élettudományokkal és tiszta technológiákkal foglalkozó cégeket. Az EMEA térség 24 országában működő vállalatokat a megelőző ötéves időszak alatt elért százalékos árbevétel-növekedés alapján rangsorolják minden évben.

Ahhoz, hogy egy cég részt vehessen a megmérettetésben, olyan saját tulajdonú szellemi termékkel, illetve technológiával kell rendelkeznie, amelyet olyan termék formájában értékesít ügyfeleinek, amely a vállalkozás működési árbevételén belül jelentős súlyt képvisel. A cég működési árbevételének a bázisidőszakban el kell érnie az 50.000 amerikai dollárt vagy kanadai dollárt, a tárgyévben pedig az 5 millió amerikai dollárt vagy kanadai dollárt. A vállalkozásnak emellett legalább öt éve működnie kell, és Európa, a Közel–Kelet vagy Afrika valamely országában kell székhellyel rendelkeznie.

Az iData Kft. már 2012-ben is felkerült a rangos listára, így még nagyobb elismerés, hogy az idei listán is szerepel a cég.