A NiT Hungary felhívása

A NiT Hungary felhívása
2017-05-03 Horváth Bettina
A NIT Hungary felhívása

A NiT Hungary felhívása

“15.000 magyar veszítheti el munkahelyét!

A magyar fuvarozók uniós megbízásaiért küzdünk, egyes nyugati tagállamok (Németország, Franciaország, Olaszország, Ausztria) ugyanis súlyos, szociális köntösbe öltöztetett piacvédelmi intézkedéseket hoztak, hogy kiszorítsák a magyar fuvarozókat piacukról. Ha az EU nem lép fel a megszorítások ellen, akkor közel tizenötezer magyar veszítheti el munkahelyét!

2017.március 22-én sajtótájékoztatót tartottunk, hogy a sajtónyilvánosságát is felhasználva felhívjuk minden érintett figyelmét, lépni kell! A fuvarozó vállalkozások tiltakozását közösen kell megtennünk, ezért kérünk minden fuvarozó vállalkozást, társ – érdekképviseletet, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a TILTAKOZÁSI ívet minél többen írják alá NiT Hungary regionális irodáiban, vagy kitöltve küldjék vissza a NiT Hungary 1476 Budapest 100 Pf.100 címére, vagy faxolják vissza a (+36-1) 264-5045 számra, elektronikusan pedig a nit@nit.hu e-mail címre!

A TILTAKOZÁSI íveket 2017. május 15-ig gyűjtjük és a magyar fuvarozók nevében szólítjuk fel az Európai Parlamentet és az Európai Bizottságot, hogy akadályozza meg az egyes tagállamok megszorításait, mert azok ellehetetlenítik a magyar fuvarozókat.

NiT Hungary Elnöksége”