Adni jó

Adni jó
2019-12-17 Szaladják Linda
Adni jó

Az iData-ban már évek óta hagyomány, hogy decemberben gondolunk a Lea Anyaotthon lakóira, a hátrányos helyzetben élő, gyermeküket egyedül nevelő anyákra, s hogy a gondolatokból tettek születnek.

Idén a támogatottak köre kibővült, hiszen csatlakoztunk a „Fogadj Örökbe egy Ovit” mozgalomhoz, amely olyan óvodáknak segít, ahol a legtöbb gyermek halmozottan hátrányos helyzetű.

De ne szaladjunk ennyire előre…

December elején megtartottunk a szokásos Jótékonysági Reggelit, ahol az iData-s kollégák újra bebizonyították, hogy hatalmas a szívük és a lelkük.

Közben az iData Közösségi Térben folyamatosan gyűltek a tárgyi adományok. Külön szeretnénk itt megemlíteni az Elaforg 2000 Kft-t, akitől rengeteg ajándék – ruha, babakocsi, gyerekjáték  – érkezett.

A Lea Anyaotthonba december 16-án vittünk el a több, mint 20 doboznyi gyermek- és felnőttruhát, játékokat. A Jótékonysági Reggeli adományaiból pedig egy új mosógépet vásároltunk nekik.

 

Hatalmas szeretettel és örömmel készültünk a Gyöngyike Óvodába is. Külön hálásak vagyunk az Avanda Busz-nak, akik az ovi tavaszi kirándulásához biztosítanak egy emeletes buszt, az EchoPrint Kft-nek, akik egy színes nyomtatót küldtek nekik. Óriási volt az öröm a 30 műanyag kismotor láttán is, amit az AV Trans-tól kaptak az ovisok.

Könnyes szemmel néztük a karácsonyi műsort. Hálásak vagyunk, hogy velük ünnepelhettünk, és mosolyt, boldogságot vittünk a kis életükbe.

Most egy évre feltöltődtünk szeretettel! Reméljük a képek láttán Ti is töltekeztek!

Áldott karácsonyt kívánunk!