Autóbusz

Autóbuszok nyomkövetése

A buszok esetében az egyszerű útvonalnyilvántartástól az utasszámlálással összekötött integrált számlázási rendszerig számos szolgáltatás közül választhat. A műholdas nyomkövetés és az iTrack GPS  Nyomkövető Rendszer támogatásával folyamatos kontroll alatt tarthatja a járműveket.

Igényeit, kéréseit ossza meg velünk, hogy személyre szabott lehetőségeket és ajánlatot adhassunk!

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások.

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

iTrack Vizsla

Automata keresőprogram, mely jelzi a vélt hibákat és gyanús eseteket, visszaéléseket. Listázza, és akár e-mailben vagy SMS-ben értesíti Önt a rendszer a rendellenességekről, hogy azonnal lépni tudjon!

icon box image

Teljes üzemanyagkontroll

Pontos üzemanyagfigyelő rendszerünk egy hibaszázalék pontossággal kimutatja az üzemanyag fogyását, elejét véve és rávilágítva az esetleges üzemanyaglopásnak.

icon box image

Gyorshajtás

Egyszerűen követhető a gépjármű sebessége, sebességtúllépéskor pedig rendszerünk e-mail és akár SMS értesítést is küldhet, így még időben megelőzhető egy súlyosabb bírság.

icon box image

Megállás illetéktelen helyen

Rendszerünktől e-mail és akár SMS értesítést is kaphat, ha az előre meghatározott helytől eltérő helyen is megáll a gépjármű, így Önnek nem szükséges minden járművét külön figyelnie.

icon box image

Üzenetküldő terminál

Az üzenetküldő terminál segítségével a nemzetközi utak kommunikációs költségei csökkenthetőek jelentősen. Visszakereshető, követhető üzenetek, egyszerű felület, akár 90%-os megtakarítás.

icon box image

Mobilalkalmazás

Az iTrack Mobile ingyenes alkalmazás segítségével akkor is pontos információkat kaphat az iTrack GPS nyomkövető rendszerrel felszerelt gépjárműveiről, amikor nincs számítógép közelben.

icon box image

Lopásvédelem

Az iTrack GPS lopásvédelmi rendszerrel megakadályozható a gépjárműlopás, így Ön nyugodt lehet, vigyázunk értékére. Sofőrazonosítás, indítástiltás, motorblokkolás, nyomonkövethetőség.

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.

icon box image

WebService szolgáltatás

A WebService szolgáltatásunk segítségével partnereinknek lehetősége nyílik integrálni az iTrack GPS Nyomkövető szerver által biztosított adatokat saját rendszereikbe, így azokat tetszőleges módon dolgozhatják fel.

icon box image

Külföldi minimálbér-számítás

Önnek is gondot okoz a külföldi minimálbérek számítása? Ezen kötelezettség kézenfekvő és egyszerű kezelésére jelent megoldást az iTrack minimálbér rendszere, mely átlátható, rendezett formában bocsátja rendelkezésére az adatokat.

icon box image

ERP/CRM integráció

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer összeköthető bármilyen vállalatirányítási rendszerrel, megkönnyítve ezzel az adatok és információk átvitelét.