„Az év cégvezetője” egyik díjazottja: Szabó András, az iData tulajdonos-ügyvezetője

„Az év cégvezetője” egyik díjazottja: Szabó András, az iData tulajdonos-ügyvezetője
2021-03-26 Szaladják Linda

Idén januárban, első alkalommal hirdette meg a Behaviour HR Magazin „Az év cégvezetője” pályázatot. Megtiszteltetés számunkra, hogy az iData tulajdonos-ügyvezetőjét is jelölték ebben a rangos versenyben való részvételre.

A díjról

A Behaviour HR Magazin azoknak a cégvezetőknek a teljesítményét jutalmazza, akiknek ambíciója és sikervágya rendíthetetlen, ugyanakkor teljesítménye túlmutat az egyéni sikereken. Kellő önismerettel rendelkezik, tudja, hogy merre tart, mit szeretne elérni, és haladásra ösztönzi kollégáit is. Bátor és előrelátó, az eddig elért eredmények jegyében pedig felkészült, hogy kreatív és innovatív ötletek mentén építse tovább vállalkozását.

A verseny folyamata 4 lépcsőből állt:

  1. Ajánlás
  2. Bemutatkozó pályázat küldése
  3. Facebook szavazás
  4. A döntőbe került versenyzőkről video készül
  5. A döntőbe jutott jelölteket egy szakmai zsűri értékeli és hozza meg a végső eredményt.

Szabó András – Az év cégvezetője – kisvállalati kategória 2. helyezett

Hihetetlenül büszkék vagyunk Andrásra, hogy ebben az erős mezőnyben, mely szakmailag elismert, rangos vezetőket vonultatott fel, bejutott a döntőbe. Nem, hogy bejutott, de el is hozta „Az év cégvezetője” kisvállalati kategóriájának ezüstérmét, azaz a második helyezett lett.

„Hatalmas öröm számomra, hogy díjazott lettem „Az év cégvezetője” versenyben. A díjat a kollégáim sikerének tekintem, amiben a legnagyobb szerepem volt, hogy kivételes kollégákat sikerült egy sikeres csapatba szerveznem. Büszke vagyok, hogy szakmailag felkészült, elismert és innovatív csapat vezetője, tagja lehetek.” – mondta Szabó András a díjkiosztó után.

 

Kiemelt kép forrás: https://www.facebook.com/gylaszloitm/photos/pcb.863977047515258/863976397515323/