Az Év Fiatal Vezetője Szabó András

Az Év Fiatal Vezetője Szabó András
2015-11-24 Horváth Bettina
Szabó András az Év Fiatal Vezetője

Az iData Kft. stratégiai igazgatója lett az Év Fiatal Vezetője 2015-ben

Idén első alkalommal lehetett megpályázni az Év Fiatal Vezetője díjat. A fődíjat Szabó Andás, az iData Kft. tulajdonosa és stratégiai igazgatója nyerte el.

A pályázatot a Fiatal Vezetők Akadémiája küldetése mentén a Coaching Team hirdette meg.

Az idén 10 éves iData Kft. irányításában András a cég megalapítása óta részt vesz. Az első évek operatív munkavégzése után a cég minden vezetői pozíciójában dolgozott már, így teljes rálátása van az iData Kft. folyamataira és összehangoltan tudja irányítani a stratégiai feladatokat.

“A vezetőt nem saját tettei, hanem csapata eredményessége minősíti, és büszke vagyok a sikeres csapatomra. Az elmúlt 10 év során eljutottunk oda, hogy a cég fő pozícióiban nálam jobbak dolgoznak, a mi dolgunk vezetőként pedig éppen az, hogy a köveket elgördítsük az útból és biztosítsuk a legtehetségesebb embereket végezni a munkájukat, mert végső soron a cég az emberről szól. Anélkül csak egy jogi kategória volna.” – mondta el Szabó András a november 24-i díjátadón.

András nagyon büszke a GPS-es nyomkövetés terén kiemelkedő eredményeket elért cégre. “Az iData Kft. még kisvállalatként átformálta a piacot a Teljes Üzemanyagkontroll termékével és az ügyfelek számára egyedi értéket jelentő Vizsla technológiájával. A cég növekedésével párhuzamosan pedig a fejlesztések üteme is egyre gyorsabbá vált.”

Az Év Fiatal Vezetője díjra 50 pályázat érkezett, a legjobb 7 prezentációt beküldő fiatal vezetőt személyesen is meghallgatta a szakmai zsűri. Ezt követően döntötték el, kit találnak a legérdemesebbnek az Év Fiatal Vezetője kitüntetésre.

A zsűrit Szabó András eddigi története győzte meg, többek között azon elvek mindennapokban való megélése, amik igazán vezetővé tesznek egy vezetőt.

A díjátadón készült képek ezen a linken tekinthetőek meg: Az Év Fiatal Vezetője 2015.