Az iData a legsikeresebb ICT cégek között

Az iData a legsikeresebb ICT cégek között
2019-03-14 Szaladják Linda
Az iData a legsikeresebb ICT cégek között

Az iData Kft. 2019-ben 23 helyet javított az ITBusiness Top52-es listáján, ezzel a 26. helyen végzett!

Az ITBusiness idén is összeállította a legsikeresebb hazai ICT-cégek TOP 52-es rangsorát, melynek kihirdetésére az ITBusiness & Techology 2019 konferencia, díjátadó gáláján került sor.

A végleges lista úgy alakult ki, hogy az ITBusiness szerkesztősége által (meghatározott szempontok szerint) felállított 100-as jelöltlistát közzétette Facebook oldalán szavazásra, illetve e-mailben is lehetőség nyílt a voksolásra. E két csatorna együttesen adta ki a végeredmény 50 százalékát. Végül pedig a szakmai zsűri is felállította a saját rangsorát, amely ugyancsak 50 százalékban határozta meg a végeredményt.

Megtisztelő volt számunkra, hogy eredményeink alapján az iData Kft. újra felkerült a Top52-es jelöltek listájára és a versenyben végül az előkelő 26. helyen végzett.

Büszkék vagyunk a szavazás eredményére és arra, hogy ilyen sokan leadták voksukat, támogattak minket, mellyel elismerték teljesítményünket. Ezúton szeretnénk megköszönni minden egyes szavazatot, amely hozzájárult ehhez a szép eredményhez!

Az iData Kft. olyan nagy cégek között szerepel a listán, mint a DIGI, Magyar Telekom, vagy a Google Magyarország.

A teljes lista ide kattintva érhető el