Az iData aratott az SAP versenyén

Az iData aratott az SAP versenyén
2012-02-10 Horváth Bettina

A tavalyi évi értékesítését duplázó iData Kft. a régió ezüstdíjasa

Budapest – Egy magyar kisvállalat, a GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft-nél történt vállalatirányítási rendszer bevezetését választottak a régió egyik legjobbjává – adta hírül az SAP Hungary Kft. Az SAP Quality Awards verseny szempontrendszere azt vizsgálta, milyen minőségben történt az informatikai rendszer implementációja, és a használat milyen előnyöket biztosított a szervezetnek.

A kelet–európai ezüstdíjat elvivő cég két hónap alatt vezette be az SAP Business One-t, mely a verseny többéves történetében a legrövidebb idő alatt elért használatba vétel. A zsűri értékelésében továbbá kiemelte, hogy tisztán mérhető mennyiségi, és minőségi célokat állított fel, és ért el a cég. A hat éve működő, és tavaly az értékesítését duplázó iData Kft. a bevezetés során bevonta munkatársait a folyamatba, minden egyes alkalmazottjával átbeszélte az esetlegesen megváltozó folyamatokat, és figyelembe vette ötleteiket, melynek köszönhetően a rendszer elfogadottsága igen magas volt. Az IT-rendszer használatával felgyorsult, átláthatóbbá vált a cég működése, melynek keretében egyszerűbbé, és hibamentessé vált például a számla-rendeléskezelés, előrejelzés, riportkészítés, ügyfélkezelés nyomon követése.

A győzteseknek járó elismerést Prágában adták át Szabó Andrásnak, az iData Kft. műszaki igazgatójának és Matolcsi Tamásnak, az OnLiveIt Kft. ügyvezetőjének, aki a rendszer bevezetésében segített a cégnek.

A képen a SAP képviselői mellett Szabó András vállalatfejlesztési igazgató, Szaladják Linda marketing manager és Matolcsi Tamás, ügyvezető igazgató Onlive IT

„A tavalyi év után ismét egy magyar cég, és bevezető partner szerepelt a régió legjobbjai között, mely egyértelmű visszajelzés a hazai partnerhálózat kiemelkedő kisvállalati implementációs tudásról” – emelte ki Kézdy Gergely, az SAP Hungary Kft. régiós channel managere.

Jiri Synacek, a SAP területi minőségbiztosítási igazgatója elmondta, a sikeres megvalósításhoz több kell, mint tudás és képesség. Szükséges hozzá az eltökéltség a vállalatvezetés részéről és a hit abban, hogy a fejlett eszközökkel végzett minőségi munka olyan előnyt jelent a vállalatnak, amely a mindennapok során is érzékelhető biztonságot jelent az ügyfelei számára.

A győzteseknek járó elismerést Prágában adták át Szabó Andrásnak, az iData Kft. műszaki igazgatójának, Szaladják Linda marketing managernek és Matolcsi Tamásnak, az OnLiveIt Kft. ügyvezetőjének, aki a rendszer bevezetésében segített a cégnek.