Az iData az SAP Business One-t választotta

Az iData az SAP Business One-t választotta
2012-08-12 Horváth Bettina

Az Onlive IT díjmentes workshopjain mi is részt veszünk!

Közismert GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó vállalatként az iData Kft. fontosnak tartja, hogy a vállalatirányítási rendszerek között is a legpontosabb rendszert használja. Tudja, meg, miért az SAP-t választottuk!

„ A minőségre és a pontosságra irányuló szolgáltatás fenntartása mellett alapvető elvárás részünkről, hogy az ügyfelek igényeihez alkalmazkodó, testreszabott rendszer a vállalatirányításban is tükröződjön. Az értékesítés áttörő fejlesztésekor döntöttük el, hogy egy olyan vállalatirányítási rendszerre van szükségünk, ami a gyártást, a fejlesztést, a szolgáltatást, az ügyfélkapcsolatokat támogatja, segíti a munkánkat, összefogja a szempontokat, a döntéseket segít megalapozni a naprakész, friss, pontos adatokkal. „ – Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezető igazgatója.

Az eredményeknek köszönhetően a kezdeti kis családi vállalkozásból mára egy több mint ötven főt foglalkoztató középvállalkozássá fejlődött a cég.

„Ahhoz, hogy problémamentesen dolgozzunk, egy jó ügyviteli rendszer támogatása elengedhetetlen. Mi az SAP Business One rendszerét választottuk. Az ügyviteli rendszer bevezetése nem csak saját véleményünk szerint volt gyors és sikeres, hiszen még a bevezetés évében, 2011-ben Silver díjat nyertünk az SAP Quality Awards európai versenyén, melyen azt pontozták, hogy milyen minőségben történt az informatikai rendszer implementációja, és a használata milyen előnyöket biztosít a szervezetnek.” – Szabó András, vállalatfejlesztési igazgató.

A SAP Quality Awards Díj átvétele Prágában. A képen Szabó András vállalatfejlesztési igazgató, Szaladják Linda marketing manager, Matolcsi Tamás, Onlive IT ügyvezető

A cég az ügyviteli rendszer bevezetése során bevonta munkatársait is a folyamatba, alkalmazottjaival átbeszélte az esetlegesen megváltozó folyamatokat, és figyelembe vette az ötleteiket is. Ennek köszönhetően a rendszer elfogadottsága igen magas volt. Az IT–rendszer használatával felgyorsult, átláthatóbbá vált a cég működése: egyszerűbbé és hibamentessé vált a számla–, rendeléskezelés, riportkészítés, ügyfélkezelés nyomon követése. Az SAP Business One-t használó munkatársak szerint a rendszer felhasználóbarát, használata pedig nagyon sok időbeni megtakarítást jelent a munkájuk során.

Az iData aratott a SAP versenyén

„A tapasztalatainkat szívesen megosztjuk a bevezetés előtt álló cégekkel is, ezért mi is részt veszünk a forgalmazó OnliveiT kecskeméti workshopjain.”

Bővebb információ és regisztrálás: www.sapit.hu

Cégünket rádióinterjúban is kérdezték a döntésről, melyet Ön is meghallgathat (1 perc) ha ide kattint: interjú