Az iData díjazza az ügyfelek hűségét

Az iData díjazza az ügyfelek hűségét
2015-11-03 Horváth Bettina
Hernádi Sándor és Szabó Lajos

10 éves az iData

Az idén ünnepeljük az iData Kft. 10. születésnapját. Tíz év hosszú idő, nagyon sokat fejlődtünk és számtalan elismeréssel is gazdagodtunk az elmúlt évtizedben. Mára több, mint 1200 ügyfél közel 20 ezer gépjárművében használ iTrack rendszert, de ahhoz, hogy idáig elérjünk, szükségünk volt a legelső ügyfelek bizalmára.
Ezért is szeretnénk megköszönni a 10 legrégebbi ügyfelünknek, hogy a mai napig hűséges partnereink.

Sorozatunkban bemutatjuk 10 legrégebbi ügyfelünket, akiket Szabó Lajos ügyvezető igazgató látogat meg a következő hetekben, hogy átadja nekik személyes ajándékunkat és megköszönje bizalmukat.

Néhány napja a Pharmacontex Kft. képviselőjét, Hernádi Sándort leptük meg.

Miért választotta az iData Kft-t a GPS-es nyomkövetés szolgáltatójának 10 évvel ezelőtt?

H.S.: Az iData Kft.-t “megörököltem”. Egy GPS alapú üzemanyag átfolyásmérővel kezdődött az üzleti kapcsolatunk. Azt hiszem, mindenkinek csak ilyen örökül hagyott céget kívánhatok.

Milyen tapasztalatokat szerzett az elmúlt 10 évben az iData Kft-vel kapcsolatban?

H.S.: Mindig segítőkészek és nyitottak voltak a megoldásra váró problémáimmal kapcsolatosan.

Miben változott az iData az elmúlt 10 év során?

H.S.: Az ügyviteli és a kapcsolattartó rendszerük véleményem szerint az elmúlt évek alatt óriási pozitív változáson mentkeresztül. Ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a megnövekedett igényeket kiszolgálhassa.

Milyen üzenetet küld az iData 10. évfordulójára?

H.S.: Köszönöm ezt a tíz évet. Remélem, még sokáig igénybe vehetem a szolgáltatásaikat és ehhez sok sikert kívánok a születésnaposnak. A maci nagyon nagy örömöt okozott, ezúton még egyszer köszönöm. 🙂