Az iData Kft. a legsikeresebb ICT cégek között

Az iData Kft. a legsikeresebb ICT cégek között
2018-02-26 Horváth Bettina

Az ITBusiness tavaly indította útjára a legsikeresebb hazai ICT-cégek TOP 52-es rangsorát, melynek eredményét idén az ITBUSINESS & TECHNOLOGY konferencia díjátadó gáláján tették közzé.

Örömmel töltött el minket, hogy idén az iData Kft. is felkerült a Top100 legsikeresebb ICT jelöltlistára, melyet az ITBusiness szerkesztősége állított össze, meghatározott szempontok alapján.

Ahhoz, hogy bekerüljünk a végső, Top 52-es listába az iData Facebook közösségének szavazatára is szükségünk volt. Büszkék és hálásak vagyunk, hogy a csapatmunka eredményeként az iData Kft. a közönségszavazat alapján a 2. helyen várta a szakmai zsűri döntését.

Végül a nyolc fős szakmai zsűri is felállította a saját rangsorát. Tekintettel voltak arra is, hogy egy KKV vagy multinacionális cég egymástól eltérő vállalati arányokkal rendelkezik, így minden voksolási kategóriában súlyozásra került a céges méret.

A közönség szavazatok és a szakmai zsűri döntésének eredményeként a Top52-es listában az iData Kft. a 49. helyen végzett.

Teljes lista itt található:

http://www.itbusiness.hu/Fooldal/technology/cegvilag_n/ime_2017_legsikeresebb_hazai_ict-cegei.html