Az iData Kft. az egymást követő 3. évben is a legjobb cégek között

Az iData Kft. az egymást követő 3. évben is a legjobb cégek között
2014-10-17 Horváth Bettina

Deloitte Technology Fast 50 2014 – sajtóközlemény

Idén már 15. alkalommal választották ki a közép–európai technológiai cégek közül az ötven legsikeresebb vállalatot. Az 50-es listára kerülés egyik leghangsúlyosabb szempontja az elmúlt öt éves időszak alatt elért árbevétel-növekedés, ezért is nagyon kimagasló eredmény egymást követő három évben bejutni a Deloitte Technology Fast 50 díjazott cégei közé.

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programigazgatója elmondta, az előző évhez képest átrendeződött a lista, a legnagyobb árbevétel–növekedést mutató első öt cég közül négyen teljesek újak a 2014-es listán.

Az idei Fast 50 rangsorban tíz ország képviselteti magát, Magyarországról 10 vállalat ért el olyan eredményt, hogy felkerülhessen a nívós listára.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is a szoftvergyártó cégek emelkedtek ki, az iData Kft. az elmúlt 5 év árbevételének 314%-os növekedésével jutott be a legjobbak közé.

Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezető igazgatója szerint kimagasló mérföldkő volt a cég életében 2012-ben a Deloitte listájára való bejutás, ám ennél nehezebb feladat évről–évre olyan eredményt produkálni, hogy a növekedés állandó maradjon. A titkot a folyamatosan fejlődő és a piac elvárásainak maximálisan megfelelő GPS-es nyomkövetés és útdíjas szolgáltatásokban és termékekben látja.

“A kimagasló szakértelem, kreativitás és a prémium minőségű ügyfélkiszolgálás eredménye ez a díj is, amire mérhetetlenül büszke vagyok, hiszen egy olyan csapat áll mögötte, akik szorgalma és tudása nélkül nem kaphattuk volna meg harmadszor is ezt az elismerést” – mondta Szabó Lajos.

A díjátadón készült kép:

Deloitte Technology Fast 50 2014