Az iData Kft. elkötelezetten támogatja a gyermekek fejlesztését

Az iData Kft. elkötelezetten támogatja a gyermekek fejlesztését
2015-09-23 Horváth Bettina
Sportágválasztó rendezvényen

Támogatjuk az Újbuda Karate Klubot

Az Újbuda Karate Klub csapata a Budai Harcművész SE részeként Kyokushin Karate képzéssel foglalkozik a XI. kerületben. Kilenc csoportban zajlanak a foglalkozások, a legkisebbektől a felnőttekig bárki tanulhat náluk harcművészetet. Három gyerekcsoportjukban figyelem– és magatartás zavaros gyerekek fejlesztése történik a karate mozgásanyagán keresztül.

Gyerekcsoportjaik edzésein kiemelten figyelembe veszik az életkori sajátosságokat, amelyek alapján az adott életkorban leginkább fejleszthető területekre helyezik a hangsúlyt. A kezdő csoportoknál is megjelennek már a sportág specifikus gyakorlatok, de elsősorban a megfelelő alapokra koncentrálnak (figyelem, egyensúly, mozgáskoordináció). A fizikai mellett a mentális és érzelmi oldal fejlesztésével is folyamatosan foglalkoznak.

Támogatjuk az Újbuda Karate Klubot Az Újbuda Karate Klub csapata a Budai Harcművész SE részeként Kyokushin Karate képzéssel foglalkozik a XI. kerületben. Kilenc csoportban zajlanak a foglalkozások, a legkisebbektől a felnőttekig bárki tanulhat náluk harcművészetet. Három gyerekcsoportjukban figyelem– és magatartás zavaros gyerekek fejlesztése történik a karate mozgásanyagán keresztül. Gyerekcsoportjaik edzésein kiemelten figyelembe veszik az életkori sajátosságokat, amelyek alapján az adott életkorban leginkább fejleszthető területekre helyezik a hangsúlyt. A kezdő csoportoknál is megjelennek már a sportág specifikus gyakorlatok, de elsősorban a megfelelő alapokra koncentrálnak (figyelem, egyensúly, mozgáskoordináció). A fizikai mellett a mentális és érzelmi oldal fejlesztésével is folyamatosan foglalkoznak.

A hétköznapi edzéseket számos további program színesíti:

  • edzőtáborok, szemináriumok,
  • övvizsgák,
  • közösségi programok (kirándulás, múzeumlátogatás, egyéb sportok kipróbálása),
  • bemutatók,
  • versenyek formagyakorlatban és küzdelemben (részvétel, szervezés).

A Magyar Kyokushin Karate Szervezet versenyminősítési összesítése alapján az 50 sportegyesületből az elmúlt 5 év alatt a 18. helyről az 6. helyre került a Klub.

Az iData rendszeresen támogatja a klub versenyeit is

Váczi Zoltán vezetőedző 2010 óta vezet gyerekcsoportokat. Küldetésüknek tekinti egy olyan mozgást szerető közösség kialakítását, ahol mindenki megtalálja a helyét kortól, nemtől függetlenül.

“2015. március óta az iData anyagi támogatásával olyan sporteszközök vásárlását tudtuk megvalósítani, amelyekre önerőből nem, vagy csak jóval később lett volna lehetőségünk. A vásárolt eszközökkel az általános edzésmunkát még izgalmasabbá tudtuk tenni, valamint a versenyzőink eredményességéhez is nagyban hozzájárulnak az új edzőfelszerelések használata. Csapatom nevében nagyon köszönöm az iData támogatását!”

Karatecsoport

Akit érdekel a sportág, vagy szeretne többet megtudni a klubról, ezen a linken kaphat bővebb információkat.