Az iData Kft. elnyerte az E.ON ÉV Partnere Díját

Az iData Kft. elnyerte az E.ON ÉV Partnere Díját
2019-08-06 Szaladják Linda

Büszkék vagyunk rá, hogy az iData elnyerte az E.ON Év Partnere Díját, mellyel elismerték az év folyamán nyújtott kiemelkedő beszállítói tevékenységünket és sikeres együttműködésünket.

Az E.ON immár tizenegyedik alkalommal díjazta a kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtó beszállítói partnereit. Az idén az iData Kft. mellett még 10 hazai cég érdemelte ki ezt az elismerést. A vállalatcsoport célja, hogy a beszállítók rendszeres elismerésével felhívja a figyelmet arra, hogy a hazai vállalkozások a nemzetközi sztenderdeknek is megfelelő, innovatív és sikeres szolgáltatást nyújtanak. A díjak odaítélésekor az egyik legfontosabb szempont a komplex beszállítói értékelési rendszer, valamint az igénylők és a beszerzők személyes megítélése.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy az általunk nyújtott flottakövetéssel és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal, elsősorban a sofőrök biztonságát szolgáló Vezetési Stíluselemzéssel, hozzájárulhatunk az E.ON megbízható, innovatív és minőségi működéséhez. Különösen büszke vagyok, hogy az E.ON-tól kaptuk a díjat, hiszen több éves, folyamatos, fejlesztésekkel teli évet ismertek el, objektív eredményeket tettünk le az asztalra. Az iData megoldásai alapvetően járultak hozzá, hogy a magyar E.ON Európában is kiemelkedően hatékonyan és modern eszközökkel kezeli a járműveit, elismerésem a munkavédelmi és a gépjármű flotta menedzsment szakterület minden tagjának. A megszületett professzionális megoldásokból, pl. autófoglalási rendszer, adómegtakarítást segítő riportok, e-menetlevél, és még sorolhatnánk, sokat a magyar KKV-knak is nagy sikerrel, és széles körben biztosítunk. Ez nekem különösen nagy öröm, egy pillanatra sem felejtjük, hogy az értéket nem az iData falain belül, hanem az ügyfeleinknél teremtjük!” – nyilatkozta Szabó András, az iData Kft. alapító-tulajdonos, ügyvezetője.

E-on Év Partnere Díjátadás