Az iData Kft. hivatalos közleménye az E–útdíj csatlakozással kapcsolatban

Az iData Kft. hivatalos közleménye az E–útdíj csatlakozással kapcsolatban
2013-06-06 Horváth Bettina

A sajtó képviselői számára szabadon terjeszthető sajtóközlemény

Az iData Kft Magyarország egyik vezető GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó vállalata. Terméke, az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer egy egyedi fejlesztésű, elismert műholdas járműkövető rendszer.

A hagyományos gépjármű nyomkövetési feladatok ellátása mellett az iData kimagasló innovatív fejlesztéseket végez, a cég munkáját már több díjjal is elismerték, egyedüli magyar cégként pedig a Red Herring listáján bekerült Európa TOP 100 cége közé.

Az iData Kft. olyan nyomkövetéssel foglalkozó cég, akinek a közreműködésével csatlakozhatnak a 3,5 tonna megengedett össztömeg feletti gépjárművekkel rendelkező vállalkozások az E-útdíj rendszeréhez. A hagyományos és a törvényben előírt útdíj elszámolási megoldásokon felül az iData az extra biztonsági és professzionális igényeket is kielégítve egy új, innovatív, teljesen egyedi hardver és szoftver terméket fejlesztett.

Szabó Lajos ügyvezető igazgató szerint azért volt szükséges most is egy új megoldás megvalósítása, mert az iTrack Rendszert használó cégek már megszokhatták, hogy az igényeikhez illeszkedő, pontos, minőségi szolgáltatást kapnak. A nemzetközi viszonylatban is kiemelt pontosságú precíz üzemanyagfogyást mérő szonda is olyan egyedi technológiai, innovatív megoldásra épült, mely az ügyfelek kedvelt termékévé, szolgáltatásává vált az elmúlt években.

Az iData Kft. az E–útdíj kapcsán sem bíz semmit a véletlenre. Saját, auditált szervizhálózatot épít ki az egész ország területén és több mint 12 éves szakmai tapasztalatra alapozva szolgálja ki az E-útdíj elszámolásában érintett régi és új ügyfeleket.

Figyelem! Kiemelkedő az érdeklődés az E–útdíjas csatlakozással kapcsolatban. Kötelezettségek nélkül töltse ki az elő–regisztrációs adatlapot a linkre kattintva, hogy hosszadalmas várakozás nélkül, az elsők között csatlakozhasson az E-út díj rendszeréhez fedélzeti egységgel.

E-útdíj GPS alapon történő kiegyenlítése