Az iData Kft. is képviseli Magyarországot Európa legversenyképesebb vállalatainak versenyén, a European Business Awards-on.

Az iData Kft. is képviseli Magyarországot Európa legversenyképesebb vállalatainak versenyén, a European Business Awards-on.
2013-07-19 Horváth Bettina

– Szabadon terjeszthető sajtóközlemény –

A European Business Awards (EBA) bejelentette, hogy az iData Kft. is képviselheti Magyarországot, mint magyar bajnok, a 2013/2014-es European Business Awards programon. Az iData Kft.-t egy igen erős mezőnyből, több ezer cég közül választották ki és a megmérettetés következő körében a Ruban d’Honneur címért versenyezhetnek. A végső kategória győzteseit 2014 áprilisában hozzák nyilvánosságra.

Az EBA Európa legjobb vállalatai közül azokat választotta ki, akik az innováció, az üzleti kiválóság és a megbízhatóság legmagasabb szintjéről tettek bizonyságot.

Szabó Lajos ügyvezető igazgató, iData Kft.: “Nagyon örülünk, hogy kiválasztottak minket és mi is képviselhetjük Magyarországot. 8 éve dolgozunk a GPS-es nyomkövetés területén, kis családi vállalkozásként alakultunk 2005-ben, megtiszteltetés számunkra hogy országunk és szektorunk vezető vállalatai közé kerültünk. Már nagyon várjuk a verseny következő fordulóját.”

Az EBA számára fontos, hogy növelje azon cégek ismertségét és segítse fejlődésüket, amelyek innovációjukkal kiemelkednek, miközben felelősségteljes munkát végeznek és a környezetükre pozitív hatást gyakorolnak. A tavalyi versenyen olyan vállalatok szerepeltek, melyek kombinált forgalma meghaladta az 1 trillió Eurót az EU 28 tagországában és a fejlődő országokban. Ezek a cégek együttesen több mint 2,7 millió embert alkalmaznak szerte Európában.

Adrian Tripp, az EBA ügyvezető igazgatója szerint: Az elmúlt 7 évben rendkívül magas számú jelentkezést tapasztaltunk olyan cégektől, akik nagyon elszántak és lelkesek a munkájukat tekintve. Azonban nagyon keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy országukat képviselve versenyezzenek európai szinten és Európa legjobbjai lehessenek. Ez egy meglehetősen kivételes jutalom, hogy valakit a nemzete bajnokának válasszanak, nagyon várjuk a szponzorainkkal és támogatóinkkal együtt, hogy láthassuk az iData Kft. szereplését a következő fordulóban.

A verseny következő fordulójában idén minden ország győzteseinek egy videót kell bemutatniuk, amit egy szakmai, sikeres üzletemberekből álló zsűri tekint meg és értékel. Továbbá a közönség is lehetőséget kap, hogy minden országból szavazhassanak a kedvencükre. A szavazás 2013 novemberében kezdődik.

További információk a European Business Awards-ról: http://www.businessawardseurope.com/