Az iData Kft. munkatársai idén is adományt gyűjtöttek a Lea Alapítványnak

Az iData Kft. munkatársai idén is adományt gyűjtöttek a Lea Alapítványnak
2015-12-17 Horváth Bettina
Adományozás a Lea otthonban

19 édesanya és gyermekeik Karácsonya lett ünnepibb

Az iData Kft. munkatársai ebben az évben is támogatták a Lea Anyaotthont, ahol olyan nehéz helyzetbe került fiatal nők és gyermekeiknek kapnak segítséget és átmeneti lakhelyet, akik a gyermekeikkel kerültek krízishelyzetbe.

Az iData Kft. 200.000 Ft készpénzt adományozott az otthon részére, munkatársaink pedig hetek óta gyűjtötték a még jó állapotú kinőtt gyermekruhákat, játékokat, gyermekvitaminokat. Az iData dolgozói emellett a karácsonyi ajándékutalványaik felajánlásával önzetlen és példamutató módon 10-10 ezer forintos ajándékutalványt juttattak el, amit Szabó Lajos ügyvezető igazgató osztott szét az édesanyáknak.

Hagyományunkhoz híven az iData néhány munkatársa két adománnyal telepakolt kocsival érkezett meg az Anyaotthonba,  ahol jelenleg 19 édesanya él gyermekeivel. A fogadtatás most is szívmelengető volt: kíváncsian, lelkesen fogadott minket minden korosztály. A legkisebb még néhány hetes baba, a legnagyobb 12 éves. Az anyák jelentős része halmozottan hátrányos helyzetű: sokan családból kitaszított, gyermeküket egyedül nevelő nők, rossz szociális és anyagi helyzettel.

iData Kft Lea Anyaotthon támogatás

A köszöntő és a közös énekelés után munkatársaink megismerkedtek az otthon legkisebb lakóival, ezalatt az édesanyák ruhákat és játékokat válogattak össze számukra.

Óriási segítség ez a bajba jutott édesanyáknak, aki teheti, csatlakozzon hozzánk és támogassa a nála rosszabb helyzetben élőket!

A Lea Anyaotthonban készült képeinket a linkre kattintva nézheti meg.