Az iData Kft. szebbé teszi a nehéz sorsú gyermekek karácsonyát

Az iData Kft. szebbé teszi a nehéz sorsú gyermekek karácsonyát
2015-12-17 Horváth Bettina
Cégvezető kolléganőnk és az ügyfélszolgálat vezetője is segített a az ajándékok becsomagolásában.

Csatlakoztunk a Cipősdoboz akcióhoz

A Cipősdoboz akció egy évtizede érte el hazánkat, akkor még Nyugat-Európából érkezett csomagokat kaptak karácsonyra az arra rászoruló gyerekek. Néhány éve a Baptista szeretetszolgálat elindította hazánk első önálló akcióját, amihez idén az iData Kft. is csatlakozott.

Az iData Kft. 100.000 Ft-os felajánlásából és a munkatársaink önzetlen segítségnyújtása által közel 70 ajándékcsomagot készítettünk és vittük el a Deák Ferenc térre, a Cipősdoboz várba.

Az iData lelkes munkatársai részvételével készültek napokon át a különböző korosztálynak szánt ajándékcsomagok abban a reményben, hogy a meglepetések majd sok örömteli pillanatot szereznek azoknak a gyermekeknek, akik talán még sosem élhették át a karácsony varázslatos hangulatát.

Az ajándékokat olyan gyermekek fogják megkapni, akik éppen kórházban ünneplik a karácsony, nehéz anyagi helyzetben lévő nagycsaládban vagy csonkacsaládban élnek, esetleg árvák vagy fogyatékos iskolában tanulnak.

Az ajándékokat a Deák Ferenc téren, a központi gyűjtőponton adtuk át. Az itt készült fotóinkat ezen a linken tudja megnézni.