Bamako 2020

Bamako 2020

Budapest-Bamako Rally

Január 31-én indult el a 2020. évi Budapest-Bamako Rally, melynek célja 9000 kilométer megtételével 17 nap alatt eljutni Sierra Leonéba. Az útvonal nehéz és kihívásokkal teli, ám ez sem tartotta vissza Szentgyörgyi Dánielt, Lándor Zoltán Bélát és Kévés Andort attól, hogy nekivágjon a nagy kalandnak. Útjukat a Toyota Land Cruiserükbe szerelt iTrack GPS Nyomkövető Rendszer is támogatja.

Andor a technikai lehetőségekhez mérten igyekszik naponta posztolni Facebook oldalán is, gépkocsijuk útját pedig ezen a térképen tudjátok követni, egészen a verseny végéig.

Szurkoljunk együtt neki!

 

Kövesse Kévés Andort és csapattársait élőben!

Bamako 2020

forrás: https://www.facebook.com/632195610177407/photos/pcb.2901238246606454/2901237566606522/?type=3&theater

Budapest-Bamako Rally élmények

Kévés Andorral online tartjuk a kapcsolatot, arról beszélgettünk, hogy miért vágtak neki a nagy kalandnak és hogy milyen az első néhány nap tapasztalata. 

“A versenyen azért indultunk mert kíváncsiak voltunk a világ ezen oldalára, az emberekre és arra hogy mi mit bírunk. Hatalmas élmény és nagyon felnyitja az ember szemét látni a világ ezen részén elő embereket. Olyan élményeket és tapasztalatokat nyerünk, amiket nem is reméltünk.  Már a nyár folyamán tartottunk táborozást a csapattársaimmal, ahol jobban megismerhettük egymást, de előre sejtettük hogy 17 napig együtt lenni kihívás lesz. Hiszen 24 órában össze vagyunk zárva és ha stresszhelyzet van az könnyen elfajulhat. Túl sok történet szól jó barátságok derékba töréséről ilyen utak során. Szerencsére mi eléggé jól felosztjuk a feladatokat. Média, fotózás filmezés és a biológiai dolgokra én figyelek. Elsősegély esetén, figyelmeztetem a csapatot esetleges skorpió, kígyó, stb. veszélyre. Tolmácsolok… Bár a francia tudásom minimális, azért az angollal is elboldogulok Dani és Pufi felváltva vezetnek és odafigyelnek a kocsi állapotára, parkolnak. Szóval segítjük egymást mindenben. Senki nem boldogul a másik nélkül, erre szerencsére nagyon korán rájöttünk.”

Andor a technikai lehetőségekhez mérten igyekszik naponta posztolni Facebook oldalán, még több fotó és beszámoló  Fb oldalon és az instagram oldalán érhető el.

(Az oldalon található képek forrása Kévés Andor Facebook oldala)

Kérjen ajánlatot az iTrack Online Nyomkövetés szolgáltatásunkra!

Ajánlatkérés

Ügyfeleink véleménye

Kérjen ajánlatot az iTrack Online Nyomkövetés szolgáltatásunkra!

Ajánlatkérés