iTrack ContiPressureCheck – guminyomás figyelés

iTrack ContiPressureCheck

Guminyomás figyelés

A ContitentalTM által kifejlesztett guminyomás ellenőrző eszköz, melyet az iData által, kifejezetten erre a termékre fejlesztett iTrack szolgáltatás tesz teljessé.

Az iTrack ContiPressureCheck (CPC) használatával csökkenthetőek az üzemeltetési költségek. Folyamatosan figyelemmel kísérheti a gumiabroncsok nyomás és hőmérsékleti adatait. Ha a nyomás csökkenni kezd a gumiabroncsokban, a jármű vezetője (a sofőrfülkében elhelyezett kijelzőn keresztül) és a flotta kezelője is azonnal figyelmeztetést kap, ezáltal megelőzhetőek a komolyabb káresemények.

Ön távolról kísérheti figyelemmel a gumik állapotát, folyamatos visszajelzést kap a gépjárművei helyzetéről, a sofőrök munkájáról és a flottájával kapcsolatban olyan adatokat kaphat meg, melyek megkönnyíthetik a döntéseit és az irányítást. A rendellenes eseményekről riasztást kaphat.

 

Miért fontos a guminyomás figyelés, ellenőrzés?

Mik az előnyei?

  • a gumiabroncs élettartamának növelése
  • üzemanyag megtakarítás
  • költségmegtakarítás, munkaidő és hatékonyság növelés
  • működtetési költség, nemzetközi mentés költségének minimalizálása
  • baleset megelőzés
  • áruvédelem, személyvédelem
  • guminyomás esés riasztás defekt esetén is
  • csökkenthető a károsanyagkibocsátás
  • megelőzhető a rendellenes felületi kopás

 

A rendszer által nagymértékben csökkenthetők az üzemeltetési költségek, akár évente több mint 1500 Euróval is, járművenként*.

 

*3 tengelyes félpótkocsis, 4*2-es nyerges vontató évi 150 ezer km-es futásával, 1 euro/liter üzemanyagárral kalkulálva

iTrack ContiPressureCheck

Érdekli? Vegye fel velünk a kapcsolatot és munkatársunk bemutatja Önnek a rendszert!

Tapasztalatok

„A kereskedelmi fuvarozásban részt vevő gépjárművek átlagosan 12 százaléka közlekedik az előírtnál alacsonyabb abroncsnyomással és az esetek többségében – elsősorban a megfelelő felügyelet hiányában – a nyomáscsökkenés folyamatos. Ez okozza a defektek több mint 90%-át.

Ha a gumiabroncsban túl magas a nyomás, akkor az a tervezettnél gyorsabban vagy egyenetlenül kopik. Ennek szintén az a következménye, hogy az abroncsot a vártnál korábban le kell cserélni. Nagyobb flottákkal dolgozó vállalkozásoknál ezek a problémák több millió forinttal növelhetik meg a költségeket, ami a profit rovására megy.”

vezess.hu

 

iTrack ContiPressureCheck

Ajánlatkérés

Adja meg adatait és munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségein. 

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Név:*
Cégnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Település:*
Üzenet:

Az iData Kft. felhívja figyelmét, hogy a nyomtatvány kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben és a Társaság Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.

Az iTrack ContiPressureCheck termékkel kapcsolatban és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról kérje személyes bemutatónkat!