Díjaink

Az iData Kft, az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer és az iData Kft csapatában dolgozó szakértő munkatársak nem csak a szolgáltatás terén, de számos egyéb területen is bizonyítanak.

Néhány elismerés, melyekre büszkék vagyunk

#Beactive Munkahely 1. helyezés 2021.

Sportprogramunkkal megnyertük a #BeActive Munkahely Díjat! Az elismeréssel azokat a cégeket díjazzák, amelyek felismerték egy jó közösségnek és a munkavállalók egészségmegőrzésének az értékét és ezért aktívan tesznek is.

Top52

ITBusiness Top52 2021

Az iData Kft. immáron negyedik alkalommal került be az elismert ICT cégek rangsorába, a 36. helyezéssel. Hatalmas öröm számunkra, hogy újra előkelő helyen végeztünk ebben a rangos megmérettetésben.

iData Finalist Certificate 2020

Quality Innovation Award 2020

2020-ban elnyertük a “Minőség-Innováció 2020” díjat potenciális kategóriában, ezzel lehetőségünk nyílt nemzetközi színekben is megmérettetni az iTrack program továbbfejlesztéséről szóló pályázatunkat. Pályázatunkat a nemzetközi színtéren Finalista Oklevéllel díjazták!
MagyarBrands és MagyarBrands

MagyarBrands & Minőség és Innováció 2020

2020-ban is díjeső volt az iData-ban. Egyszerre két díjat is elhoztunk. Idén újra MagyarBrands díjas lett az iTrack termékünk, Innovatív Márka kategóriában. Vizsla fejlesztésünk a Minőség és Innováció 2020 potenciális kategóriában nyert díjat.
Top52

ITBusiness Top52 2020

Az iData Kft. 2020-ban a 26. helyen végzett az ITBusiness Top52-es listáján.

Családbarát Vállalat 2019

Családbarát Vállalat 2019

Az iData számára kiemelt fontosságú a munka-magánélet tiszteletben tartása és annak maximális elősegítése.

“Az iData 14 évvel ezelőtti alapításakor célként fogalmaztuk meg, hogy a munka-magánélet egyensúlyát fenntartjuk és hogy családi cégként, mindig törekedni fogunk a családias hangulat biztosítására.” – Szabó Lajos

Magyar Brands díj iData Kft

Magyar Brands 2019

A MagyarBrands program már tíz éve értékel magyar márkákat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbbak teljesítményére. Büszkék vagyunk, hogy az iTrack két kategóriában – a Kiváló Üzleti Márka és az Innovatív Márka – is bekerült a legjobb márkák közé.

Top52

ITBusiness Top52 2019

Az iData Kft. 2019-ben 23 helyet javított az ITBusiness Top52-es listáján, ezzel a 26. helyen végzett!

Díjaink

E.ON ÉV Partnere Díj 2019

Az E.ON immár tizenegyedik alkalommal díjazta a kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtó beszállítói partnereit. A vállalatcsoport célja, hogy a beszállítók rendszeres elismerésével felhívja a figyelmet arra, hogy a hazai vállalkozások a nemzetközi sztenderdeknek is megfelelő, innovatív és sikeres szolgáltatást nyújtanak.

loyality awards

Loyalty Award 2018

Loyalty Award elismerés Szabó Lajos, az iData ügyvezetőjének részére, elismerésül a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjában végzett kiemelkedő szerepvállalásáért, sok éves elkötelezettségéért és támogatásáért.

Pegazus-díj 2017

Pegazus Díj 2017

A Pegazus Díj a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások teljesítményét ismeri el. Az elismeréseket a díjat alapító Enterprise Investors magán- és kockázati tőkealap-kezelő vállalat, a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója, valamint a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája adományozza.

Opten 'A' minősítés

Az Opten Kft. minősítése alapján az iData Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője. Az iData-val való együttműködés pénzügyi kockázata kiemelkedően alacsony.

Az Opten Kft. 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és kkv-k.

Családbarát Munkahely Díj 2016.

Az iData Kft. elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett ,,Családbarát munkahely 2016” címet.

A cég által nagy becsben tartott humánus hozzáállás és céges családbarát politika immár hivatalosan is megerősítésre került és elismerésben részesült.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, és e két fontos terület kötelezettségeinek összehangolását.

Az elismerésről bővebben itt olvashat.

Az Év Fiatal Vezetője 2015.

Az Év Fiatal Vezetője Díjat Szabó András, az iData Kft. egyik alapító-tulajdonosa, stratégiai igazgatója nyerte el.

A pályázatot a Fiatal Vezetők Akadémiája küldetése mentén a Coaching Team hirdette meg.

Az idén 10 éves iData Kft. irányításában András a cég megalapítása óta részt vesz. Az első évek operatív munkavégzése után a cég minden  vezetői pozíciójában dolgozott már, így teljes rálátása van az iData Kft. folyamataira és összehangoltan tudja irányítani a stratégiai feladatokat.

A díjról további információkat cikkünkben talál: Az Év Fiatal Vezetője

Az év marketingaktív vállalkozása 2015.

Öt marketinggyémánt elismerést, az Év marketingaktív vállalkozása címet és a különdíjat is az iData nyerte el az Országos KKV Marketing Díj pályázaton, melyet a Magyar Marketing Szövetség hirdetett meg.

Az év marketingaktív vállalkozása 2015. díjért marketingkampányaik és marketingtevékenységeik bemutatásával jelentkezhettek a hazai kis- és középvállalatok. A fődíjat annak ítélték oda, aki a legtöbb kategóriában nyerte el a Marketinggyémánt elismerést.

Az elismerésről részletesen ide kattintva olvashat.

Telekom, Üzleti App-ok versenye, különdíj

Telekom, Üzleti App-ok versenye, különdíj

Az iData Kft. a verseny különdíját az egyik egyedülálló termékével, a Vezetési Stíluselemző Rendszerrel nyerte el.

Az Üzleti Appok versenyén IoT-alapú megoldások mutatkoztak be, Magyarországon közel 100-an szerettek volna bekerülni a legjobbak közé.

Az iTrack rendszerhez kapcsolódó Vezetési Stíluselemző Rendszer célja, hogy a helytelen vezetési stílus kiküszöbölése által megtakarításokat érhessenek el a szolgáltatás használói.

A díj részleteiről itt talál bővebb információkat.

Üzleti Etikai Díj

2014-ben, tizenötödik alkalommal osztották ki a 14 évvel ezelőtt alapított, azóta az üzleti élet rangos elismerésévé vált Üzleti Etikai Díjat, amelyet László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac&Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője hozott létre.

A díj célja, hogy minden évben a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat.

A díj részleteiről a hírekben itt olvashat: Üzleti Etikai Díj 2014.

Az Év intelligens vállalata 2014.

A díjért versengő 18 vállalat összesen 509 munkavállalót delegált a versenybe, akik közül 183 fő érte el a Mensa szintet, vagyis a legmagasabb, az emberiség 2%-ra jellemző intelligenciahányadost.

Köztük volt az iData Kft. 32 dolgozója, akik olyan kiemelkedő eredményt értek el, hogy megszerezték az Év intelligens vállalata címet a KKV kategóriában (100 fő alatti munkavállalót foglalkoztató cégek csoportja).

Az Év Intelligens Vállalata versenyről szóló beszámolónkat itt találja.

Deloitte Technology Fast 50. 2014

Az iData a Deloitte leggyorsabban növekedő technológiai cégek versenyében a ’legjobb 50’ kategóriába került be.

A több mint egy évtizedes múltra visszanyúló verseny célja, hogy rangsorolja a Közép-európai technológai vállalatokat növekedésük alapján. Fontos kritérium, hogy a vállalatnak rendelkeznie kell saját fejlesztésű termékkel, illetve többségben magyar tulajdonban kell lennie.

Deloitte Technology Fast 500. 2013

Az iData bejutott a Deloitte Technology Fast 500-ba, azaz Európa, Közel-Kelet és Afrika 500 leggyorsabban növekedő technológiai cége közé.

Az iData mellett még 5 magyar cég büszkélkedhet ezzel az elismeréssel.

A rangos díjra automatikusan kerülnek nevezésre azon vállalatok, akik helyezést értek el a Közép-európai Deloitte Technology Fast 50-es listában.

Bővebb hír: Deloitte Technology Fast 500

Magyar Nemzeti Bank Emlékérem

A Magyar Nemzeti Bank Emlékérmet Szabó Lajos ügyvezető igazgató az „Értékteremtők és Értékalkotók” klubestjén vehette át.

Az emlékérmék olyan nemes- vagy színesfémből készült művészi kisplasztikai alkotások, amelyek a kibocsátó országában törvényes fizetőeszközök. Lényegük és kibocsátásuk legfőbb célja a történelmi és kulturális értékek közvetítése, a közfigyelem ezen értékekre való ráirányítása, ismeretterjesztés és nem utolsósorban a rajtuk megörökített személyről, eseményről, kiemelkedő évfordulóról való megemlékezés, tisztelgés.

Magyar emlékérmét kizárólag a Magyar Nemzeti Bank jogosult kibocsátani.

Az Év Üzletembere jelölés

Kiemelt jelentőségűnek és nagy megtiszteltetésnek éreztük, hogy az iData Kft-t is érdemesnek találták arra, hogy a legnagyobb és legsikeresebb cégek között bemutatkozhasson.

Az Év üzletembere díjat az üzleti élet Oscar díjaként is szokás említeni.

2013-ban tizedik alkalommal jelölték Magyarország legsikeresebb vállalkozóit a neves díjra, köztük az iData Kft-t is.

Bővebb információ a díjátadóról: Év üzletembere

Deloitte Technology Fast 50 2013

Deloitte Technology Fast 50. 2013

2013-ban is felkerült a Deloitte Technology Fast 50 listára az iData Kft.

2013-ban a Deloitte tizennegyedik alkalommal hirdette meg a Fast 50 versenyét, amely évente rangsorolja Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát. A listán idén a régió nyolc országa szerepel, a cégeket a megelőző öt éves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolják, ezért is kiemelkedő eredmény két egymást követő évben is bekerülni a Fast 50 szereplői közé.

Az erről szóló hírt itt olvashatja: Deloitte 2013.

Red Herring Európa Top 100 cége minősítés

A GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft. bekerült a Red Herring médiacég által évről-évre kiválasztott Európa Top 100 cége közé. 2013-ig ez egyetlen magyar cégnek sem sikerült.

A Red Herring szakértő csapata idén is több mint ezer élvonalbeli technológiai céget és megoldást elemzett és azokat a cégeket választják ki, melyekben megtalálják a robbanásszerű növekedés lehetőségét is.

A médiacég 1996 óta kutatja és támogatja a legígéretesebb vállalkozásokat, minden kontinensen.

Az erről szóló hírt itt találja.

Deloitte Technology Fast 500

Közzétették a Deloitte Technology Fast 500 hivatalos sorrendjét.

A lista alapján az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) technológiai, média- és telekommunikációs cégeinek rangsorában a 166. helyen szerepel az iData Kft. 2012-ben.

A rangos díjra automatikusan kerülnek nevezésre azon vállalatok, akik helyezést értek el a Közép-európai Deloitte Technology Fast 50-es listában.

Deloitte Technolgy Fast 50

A Deloitte Technology Fast 50 Díj 2012-es versenyének eredménye alapján az iData Kft. Magyarország 2., Közép-Európa 17. leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata.

A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Deloitte Technology Fast 50 díja, a régiós technológiai cégek egyik legnagyobb elismerése.

Bővebben a díjról és az értékelési rendszerről ebben a cikkünkben olvashat.

Ökoindustria 2011. Termékdíj

Az iWacos Hulladékgazdálkodási Rendszer három cég konzorciumának terméke.

Az iData Kft biztosítja a rendszer működésének egyik alappillérét, a GPS-es nyomkövető rendszert.

A 2013-ban megtartott szakmai napon az iWacos, intelligens hulladékgazdálkodási rendszert kifejlesztő cégek képviselői – az iData részéről Szabó Lajos, alapító-tulajdonos – tartottak előadást a rendszerről és annak használatáról.

SAP Quality Awards, 2011.

SAP Quality Awards, 2011.

2011 októberében Prágában vettük át az SAP Hungary neves díját.

Az iData Kft-nél történt vállalatirányítási rendszer bevezetését választottak a régió egyik legjobbjává.

Az SAP Quality Awards verseny szempontrendszere azt vizsgálta, milyen minőségben történt az informatikai rendszer implementációja, és a használat milyen előnyöket biztosított a szervezetnek.

Erről szóló bővebb cikkünk ide kattintva érhető el.