Díjaink

Az iData Kft, az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer és az iData Kft csapatában dolgozó szakértő munkatársak nem csak a szolgáltatás terén, de számos egyéb területen is bizonyítanak.

Néhány elismerés, melyekre büszkék vagyunk

Pegazus díj 2017

Pegazus Díj 2017

A Pegazus Díj a legdinamikusabban fejlődő magyarországi kis- és középvállalkozások teljesítményét ismeri el. Az elismeréseket a díjat alapító Enterprise Investors magán- és kockázati tőkealap-kezelő vállalat, a Bisnode, Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatója, valamint a Dentons, a világ legnagyobb ügyvédi irodája adományozza.

Opten A minősítés iData Kft

Opten 'A' minősítés

Az Opten Kft. minősítése alapján az iData Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője. Az iData-val való együttműködés pénzügyi kockázata kiemelkedően alacsony.

Az Opten Kft. 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és kkv-k.

Családbarát Munkahely Díj 2016.

Családbarát Munkahely Díj 2016.

Az iData Kft. elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett ,,Családbarát munkahely 2016” címet.

A cég által nagy becsben tartott humánus hozzáállás és céges családbarát politika immár hivatalosan is megerősítésre került és elismerésben részesült.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, és e két fontos terület kötelezettségeinek összehangolását.

Az elismerésről bővebben itt olvashat.

Az Év Fiatal Vezetője 2015.

Az Év Fiatal Vezetője 2015.

Az Év Fiatal Vezetője Díjat Szabó András, az iData Kft. egyik alapító-tulajdonosa, stratégiai igazgatója nyerte el.

A pályázatot a Fiatal Vezetők Akadémiája küldetése mentén a Coaching Team hirdette meg.

Az idén 10 éves iData Kft. irányításában András a cég megalapítása óta részt vesz. Az első évek operatív munkavégzése után a cég minden  vezetői pozíciójában dolgozott már, így teljes rálátása van az iData Kft. folyamataira és összehangoltan tudja irányítani a stratégiai feladatokat.

A díjról további információkat cikkünkben talál: Az Év Fiatal Vezetője

Az év marketingaktív vállalkozása 2015.

Az év marketingaktív vállalkozása 2015.

Öt marketinggyémánt elismerést, az Év marketingaktív vállalkozása címet és a különdíjat is az iData nyerte el az Országos KKV Marketing Díj pályázaton, melyet a Magyar Marketing Szövetség hirdetett meg.

Az év marketingaktív vállalkozása 2015. díjért marketingkampányaik és marketingtevékenységeik bemutatásával jelentkezhettek a hazai kis- és középvállalatok. A fődíjat annak ítélték oda, aki a legtöbb kategóriában nyerte el a Marketinggyémánt elismerést.

Az elismerésről részletesen ide kattintva olvashat.

Telekom, Üzleti App-ok versenye, különdíj

Telekom, Üzleti App-ok versenye, különdíj

Az iData Kft. a verseny különdíját az egyik egyedülálló termékével, a Vezetési Stíluselemző Rendszerrel nyerte el.

Az Üzleti Appok versenyén IoT-alapú megoldások mutatkoztak be, Magyarországon közel 100-an szerettek volna bekerülni a legjobbak közé.

Az iTrack rendszerhez kapcsolódó Vezetési Stíluselemző Rendszer célja, hogy a helytelen vezetési stílus kiküszöbölése által megtakarításokat érhessenek el a szolgáltatás használói.

A díj részleteiről itt talál bővebb információkat.

Üzleti Etikai Díj

Üzleti Etikai Díj

2014-ben, tizenötödik alkalommal osztották ki a 14 évvel ezelőtt alapított, azóta az üzleti élet rangos elismerésévé vált Üzleti Etikai Díjat, amelyet László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac&Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője hozott létre.

A díj célja, hogy minden évben a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a vállalkozások, amelyek tevékenységükkel, magatartásukkal példát mutatnak a felelős, etikus gazdálkodásban, üzleti jelenlétben, és erősítik a társadalom és az üzleti szféra közötti bizalmat.

A díj részleteiről a hírekben itt olvashat: Üzleti Etikai Díj 2014.

Az Év intelligens vállalata 2014.

Az Év intelligens vállalata 2014.

A díjért versengő 18 vállalat összesen 509 munkavállalót delegált a versenybe, akik közül 183 fő érte el a Mensa szintet, vagyis a legmagasabb, az emberiség 2%-ra jellemző intelligenciahányadost.

Köztük volt az iData Kft. 32 dolgozója, akik olyan kiemelkedő eredményt értek el, hogy megszerezték az Év intelligens vállalata címet a KKV kategóriában (100 fő alatti munkavállalót foglalkoztató cégek csoportja).

Az Év Intelligens Vállalata versenyről szóló beszámolónkat itt találja.

Deloitte Technology Fast 50. 2014

Deloitte Technology Fast 50. 2014

Az iData a Deloitte leggyorsabban növekedő technológiai cégek versenyében a ’legjobb 50’ kategóriába került be.

A több mint egy évtizedes múltra visszanyúló verseny célja, hogy rangsorolja a Közép-európai technológai vállalatokat növekedésük alapján. Fontos kritérium, hogy a vállalatnak rendelkeznie kell saját fejlesztésű termékkel, illetve többségben magyar tulajdonban kell lennie.

Deloitte Technology Fast 500. 2013

Deloitte Technology Fast 500. 2013

Az iData bejutott a Deloitte Technology Fast 500-ba, azaz Európa, Közel-Kelet és Afrika 500 leggyorsabban növekedő technológiai cége közé.

Az iData mellett még 5 magyar cég büszkélkedhet ezzel az elismeréssel.

A rangos díjra automatikusan kerülnek nevezésre azon vállalatok, akik helyezést értek el a Közép-európai Deloitte Technology Fast 50-es listában.

Bővebb hír: Deloitte Technology Fast 500

Magyar Nemzeti Bank Emlékérem

Magyar Nemzeti Bank Emlékérem

A Magyar Nemzeti Bank Emlékérmet Szabó Lajos ügyvezető igazgató az „Értékteremtők és Értékalkotók” klubestjén vehette át.

Az emlékérmék olyan nemes- vagy színesfémből készült művészi kisplasztikai alkotások, amelyek a kibocsátó országában törvényes fizetőeszközök. Lényegük és kibocsátásuk legfőbb célja a történelmi és kulturális értékek közvetítése, a közfigyelem ezen értékekre való ráirányítása, ismeretterjesztés és nem utolsósorban a rajtuk megörökített személyről, eseményről, kiemelkedő évfordulóról való megemlékezés, tisztelgés.

Magyar emlékérmét kizárólag a Magyar Nemzeti Bank jogosult kibocsátani.

Az Év Üzletembere jelölés

Az Év Üzletembere jelölés

Kiemelt jelentőségűnek és nagy megtiszteltetésnek éreztük, hogy az iData Kft-t is érdemesnek találták arra, hogy a legnagyobb és legsikeresebb cégek között bemutatkozhasson.

Az Év üzletembere díjat az üzleti élet Oscar díjaként is szokás említeni.

2013-ban tizedik alkalommal jelölték Magyarország legsikeresebb vállalkozóit a neves díjra, köztük az iData Kft-t is.

Bővebb információ a díjátadóról: Év üzletembere

Deloitte Technology Fast 50. 2013

Deloitte Technology Fast 50. 2013

2013-ban is felkerült a Deloitte Technology Fast 50 listára az iData Kft.

2013-ban a Deloitte tizennegyedik alkalommal hirdette meg a Fast 50 versenyét, amely évente rangsorolja Közép-Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát. A listán idén a régió nyolc országa szerepel, a cégeket a megelőző öt éves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolják, ezért is kiemelkedő eredmény két egymást követő évben is bekerülni a Fast 50 szereplői közé.

Az erről szóló hírt itt olvashatja: Deloitte 2013.

Red Herring Európa Top 100 cége minősítés

Red Herring Európa Top 100 cége minősítés

A GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft. bekerült a Red Herring médiacég által évről-évre kiválasztott Európa Top 100 cége közé. 2013-ig ez egyetlen magyar cégnek sem sikerült.

A Red Herring szakértő csapata idén is több mint ezer élvonalbeli technológiai céget és megoldást elemzett és azokat a cégeket választják ki, melyekben megtalálják a robbanásszerű növekedés lehetőségét is.

A médiacég 1996 óta kutatja és támogatja a legígéretesebb vállalkozásokat, minden kontinensen.

Az erről szóló hírt itt találja.

Deloitte Technology Fast 500

Deloitte Technology Fast 500

Közzétették a Deloitte Technology Fast 500 hivatalos sorrendjét.

A lista alapján az EMEA régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) technológiai, média- és telekommunikációs cégeinek rangsorában a 166. helyen szerepel az iData Kft. 2012-ben.

A rangos díjra automatikusan kerülnek nevezésre azon vállalatok, akik helyezést értek el a Közép-európai Deloitte Technology Fast 50-es listában.

Deloitte Technolgy Fast 50

Deloitte Technolgy Fast 50

A Deloitte Technology Fast 50 Díj 2012-es versenyének eredménye alapján az iData Kft. Magyarország 2., Közép-Európa 17. leggyorsabban fejlődő technológiai vállalata.

A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő Deloitte Technology Fast 50 díja, a régiós technológiai cégek egyik legnagyobb elismerése.

Bővebben a díjról és az értékelési rendszerről ebben a cikkünkben olvashat.

Ökoindustria 2011. Termékdíj

Ökoindustria 2011. Termékdíj

Az iWacos Hulladékgazdálkodási Rendszer három cég konzorciumának terméke.

Az iData Kft biztosítja a rendszer működésének egyik alappillérét, a GPS-es nyomkövető rendszert.

A 2013-ban megtartott szakmai napon az iWacos, intelligens hulladékgazdálkodási rendszert kifejlesztő cégek képviselői – az iData részéről Szabó Lajos, alapító-tulajdonos – tartottak előadást a rendszerről és annak használatáról.

SAP Quality Awards, 2011.

SAP Quality Awards, 2011.

2011 októberében Prágában vettük át az SAP Hungary neves díját.

Az iData Kft-nél történt vállalatirányítási rendszer bevezetését választottak a régió egyik legjobbjává.

Az SAP Quality Awards verseny szempontrendszere azt vizsgálta, milyen minőségben történt az informatikai rendszer implementációja, és a használat milyen előnyöket biztosított a szervezetnek.

Erről szóló bővebb cikkünk ide kattintva érhető el.