Díjeső az iDatánál

Díjeső az iDatánál
2015-11-17 Horváth Bettina
A fődíj átvételének pillanata

Az iData Kft. az év marketingaktív vállalkozása

A Magyar Marketing Szövetség első alkalommal hirdette meg idén az Országos KKV Marketing Díj pályázatot.

Az év marketingaktív vállalkozása 2015. díjért marketingkampányaik és marketingtevékenységeik bemutatásával jelentkezhettek a hazai kis– és középvállalatok. A fődíjat annak ítélték oda, aki a legtöbb kategóriában nyerte el a Marketinggyémánt elismerést.

Az iData 5 kategóriában is győztesként került ki, így marketinggyémánt díjat kaptunk a

  • márkaépítés,
  • közösségi marketing megoldások,
  • kis költségvetésű integrált kampányok,
  • direkt marketing megoldások,
  • produkciós és nyomdai gyártások kategóriákban.

Az öt Marketinggyémánt elismerés mellett megkaptuk a verseny fődíját, az Év marketingaktív vállalkozása 2015. címet és az Observer különdíját is.

A díjakat és elismeréseket a Magyar Marketing Szövetség 26. Országos Marketing konferenciáján Szaladják Linda marketingvezető vette át, akit néhány hónappal ezelőtt már a Google is díjazott kiemelkedő munkájáért, akkor a Google európai központjában, Dublinban vette át a Google elismerését.

“Nagyon örülünk ennek a díjnak, mely a legnagyobb szakmai visszaigazolása a stratégiailag megalapozott, integrált marketing kampányainknak és tevékenységünknek. Megmutattuk, hogy etikus módszerekkel, alacsony büdzséből is kimagasló eredményeket lehet elérni. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan cégnél vezethetem a marketinget, ahol a termék és a szolgáltatás minősége kimagasló, az ügyfeleink elégedettek és szívesen ajánlják más cégeknek is a szolgáltatásainkat. Immáron 5 éve vezetem az idén 10 éves iData Kft. marketingjét, a jövőben is ugyanazt a szakmai színvonalat képviseljük mind a marketing, mind a cég egyéb területein, amit ez a díj igazol számunkra.” – mondja Szaladják Linda marketingvezető a díj elnyerése kapcsán.

Az év marketingaktív vállalkozása 2015.