E.ON beszállítói díjátadó

E.ON beszállítói díjátadó
2017-03-03 Horváth Bettina
E.ON Díjátadó

Az E.ON immár kilencedik alkalommal ismerte el a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtó beszállítóit.

Az energiaszolgáltató célja, hogy a beszállítók elismerésével megmutassa, a hazai vállalkozások is a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, innovatív és sikeres szolgáltatást nyújtanak.

Az iData Kft.  5 éve biztosítja a GPS-es nyomkövetés szolgáltatást az E.ON részére és büszkék vagyunk rá, hogy a sikeres együttműködést bizonyítja az is, hogy az iData az E.ON több mint 3000 beszállítója közül a legjobbak között szerepel, akiket az Év Beszállítója díjátadó rendezvényen is vendégül láttak.

Az E.ON ezzel az eseménnyel tünteti ki azokat a beszállítóit, akik folyamatosan magas színvonalon, a szerződésekben meghatározott feltételek szerint végzik beszállításaikat, és külön erőfeszítéseket tesznek a hatékonyabb együttműködés érdekében.

Ez egy újabb visszaigazolás számunkra, hogy egyedi fejlesztésű és gyártású termékeink az egyik legjobb minőséget képviselik a piacon. Magasan képzett mérnökeink és fejlesztőcsapatunk célja, hogy a piaci igények mellett, az egyedi igényeket is kielégítsük, ahogyan azt az E.ON-nál és közel 2500 hazai cégnél is tesszük.

E.ON-iData