E–útdíj csatlakozás

E-útdíj csatlakozás GPS-szel

Kikre vonatkozik az E-útdíj megfizetése?

A megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer (HU-GO) 2013. július 1-én vezették be Magyarországon.  A díjfizetési kötelezettség a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművekre vonatkozik.

Kamion Útdíj fizetés

Hogyan lehet csatlakozni az E-útdíj rendszeréhez?

 1. Előre megvásárolt viszonylati jeggyel (szakaszjegyekkel), melyeket a benzinkutakon és a tervek szerint az interneten lehet megvenni.
 2. Szivargyújtós OBU egységekkel (UD Flexi díjcsomag)
 3. Flottakövetéssel, GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó szolgáltatók fedélzeti egységével, mint bevallási közreműködő segítségével

Mit nyújt Önnek az iTrack GPS E-útdíj szolgáltatása?

 • Saját fejlesztésű és saját gyártású megbízható, magyar termék.GPS mellé Ön egy kijelző készüléket kap, melyen állítható a tengelyszám, LED-es és hangjelzésekkel követhető az üzemképesség és a jegytépés, illetve a számlán levő egyenleg nagyságrendje (elég, fogyóban, vagy elfogyott) A visszajelzőhöz tartozó díjmentes iControl rendszerről itt olvashat.
 • Pontos nyomkövetés (a nyomkövetésről bővebben)
 • Ajándék Webcontrol szolgáltatás. A Webcontrol szolgáltatással többek között követhető, hogy állított-e a sofőr tengelyszámot a kijelzőn, megtörtént-e a jegytépés (becsült költséggel), üzemképes-e a rendszer.

Miért előnyös az Ön számára az iTack GPS E-útdíj szolgáltatása?

 • Az E-útdíj szolgáltatás és a visszajelző készülék tervezése és gyártása során a fő szempont az volt, hogy egy olyan rendszert alkossunk, mely segítségével Ön biztonsággal végezheti a munkáját, könnyen elkerülheti a bírságokat és nem kell az útdíjfizetésre jelentős többletenergiát szánnia.
 • A tengelyszám állítható a készüléken és a webes háttérrendszeren, a WebControl felületen is. A WebControl egy olyan szolgáltatás, mely átláthatóvá teszi Önnek a gépjárművek útdíjfizetését, könnyen ellenőrizni tudja a működést és az útdíj kifizetését. Összesítéseket, EXCEL reportokat kérhet egyetlen gombnyomással.
 • A szolgáltatást választók elérhető áron prémium kategóriás, megbízható, könnyen kezelhető szolgáltatást kapnak.

Hogyan tud az iTrack GPS-szel csatlakozni az E-útdíj rendszeréhez?

 • A lenti formon adatai megadásával árajánlatot kér  (ez semmilyen kötelezettséggel nem jár)
 • Munkatársunk hamarosan felkeresi Önt a megadott elérhetőségen és bővebb felvilágosítást ad a GPS-es nyomkövetésről és a csomagokról, kérésére díjmentesen személyesen is bemutatja az Ön cége számára optimális szolgáltatásokat
 • Hivatalos megrendelését követően munkatársaink beszerelik az Ön járműveibe a GPS egységeket és a visszajelző készüléket.
 • Megkapja a nyomkövetési programot és a Webcontrol felületre való belépéshez szükséges adatokat, a járművet regisztrálja a NÚSZ oldalán és használhatja a GPS-t az útdíjas csatlakozásra.

A GPS nyomkövető segítségével történő csatlakozás és díjfizetés nem csak kényelmi funkció a fuvarozók számára, hanem időtakarékos és egyszerűen követhető, ellenőrizhető megoldás. A www.hu-go.hu oldalon regisztrálhatnak a fedélzeti egység által e-útdíj bevallást tevő fuvarozó cégek. A felhasználók előre történő fizetéssel egyenlíthetik ki tartozásukat, ez azt jelenti, hogy a regisztráció során létrehozott (és az útdíjszolgáltatónál, vagyis a NÚSZ-nál vezetett) folyószámlát előre fel kell tölteniük. Ennek az egyenlege ad fedezetet a díjköteles utak használatához.

E-útdíj csomagok

Ha Ön csak az egyszerűbb UD Flexi csomag iránt érdeklődik (szivargyújtós OBU+WebControl szolgáltatás) itt tudja megrendelni partnerünktől: MEGRENDELÉS

Útdíj + GPS Csomagajánlatok kedvezményes áron

Csomagajánlataink között GPS-szel működő útdíjbevallás megoldásokat talál nyomkövetéssel, üzemanyagfogyás figyeléssel vagy havidíj-mentesen, nyomkövetés és egyéb szolgáltatások nélkül.

Kérem, adatai megadásával küldje el érdeklődését és munkatársaink az aktuálisan elérhető legkedvezőbb iData és Beta Blue ajánlatot küldik el az Ön részére!

Ajánlatkérő neve:*
Cégnév:
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Település:*
Mire küldjünk ajánlatot?:* Csak útdíj
Útdíj+nyomkövetés
Útdíj+nyomkövetés+üzemanyagfogyás figyelése

Az iData Kft. felhívja figyelmét, hogy a nyomtatvány kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben és a Társaság Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.