Előadás a GPS-es nyomkövetésről a Magyar Fuvarozói Fórumon

Előadás a GPS-es nyomkövetésről a Magyar Fuvarozói Fórumon
2012-11-23 Horváth Bettina

Jelentős megtakarításokat érhetnek el a fuvarozók a nyomkövetéssel

A Magyar Fuvarozói Fórum 2012. konferenciát és szakmai találkozót november 22-én rendezték meg az Aquincum Hotelben. Több száz fuvarozó és érdekvédelmi képviselő vett részt a rendezvényen, melyen az iData Kft. is főszereplő volt.

A Magyar Közlekedés Kiadó éves fuvarozói fóruma a szakma egyik legelismertebb rendezvénye, melyre az egész országból érkeznek fuvarozással foglalkozó cégvezetők és a terület iránt érdeklődő szervezetek.

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer több ezer kamiont követ itthon és nemzetközi útjaikon, ellenőrizve útvonalaikat, az üzemanyagfogyást, s biztosítva az olcsó kommunikációs lehetőségeket. A fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó cégek csak az üzemanyagfogyás figyelésével tapasztalataink szerint 5-20 százalék megtakarítást érhetnek el. Ez akár havi szinten is milliós nagyságrendű költségcsökkenést jelenthet.

Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezető igazgatója a rendezvényen tartott előadásában többek között a megtakarítási lehetőségekre is kitért, melyeket az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer használata jelenthet.

Jelentős megtakarításokat érhetnek el a fuvarozók a nyomkövetéssel A Magyar Fuvarozói Fórum 2012. konferenciát és szakmai találkozót november 22-én rendezték meg az Aquincum Hotelben. Több száz fuvarozó és érdekvédelmi képviselő vett részt a rendezvényen, melyen az iData Kft. is főszereplő volt. A Magyar Közlekedés Kiadó éves fuvarozói fóruma a szakma egyik legelismertebb rendezvénye, melyre az egész országból érkeznek fuvarozással foglalkozó cégvezetők és a terület iránt érdeklődő szervezetek. Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer több ezer kamiont követ itthon és nemzetközi útjaikon, ellenőrizve útvonalaikat, az üzemanyagfogyást, s biztosítva az olcsó kommunikációs lehetőségeket. A fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó cégek csak az üzemanyagfogyás figyelésével tapasztalataink szerint 5-20 százalék megtakarítást érhetnek el. Ez akár havi szinten is milliós nagyságrendű költségcsökkenést jelenthet. Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezető igazgatója a rendezvényen tartott előadásában többek között a megtakarítási lehetőségekre is kitért, melyeket az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer használata jelenthet.

Amennyiben szívesen megismerné a rendszert, hívja a 0630–777–5553-as telefonszámot, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és személyesen bemutatjuk az iTrack GPS-t.