Flották GPS-es nyomkövetése

Flották GPS-es nyomkövetése
2020-05-21 Szaladják Linda

 Az iData Kft-nél 4200 cég, több mint 34 ezer járművét látjuk el telematikai szolgáltatásokkal. A kiszámíthatóság alapfeltétele egy jól működő online rendszer, ami a mai kor elvárásait hivatott kiszolgálni. Mi az, ami megkülönböztet minket a versenytársaktól? Az, az iTrack rendszerből adódó rugalmasság, amivel a cég egyedi igényeire tudjuk szabni szolgáltatásainkat.

Önnek melyek a legfontosabb szempontok, a flotta nyomkövetési rendszerének kiválasztásakor? Kamionos, kisteherautós, buszos, munkagépes vagy személyautós flottával dolgoznak, esetleg hajókat, bójákat, mozdonyokat vagy villanypásztorokkal elkerített területeket üzemeltetnek? Mi minden eshetőségre felkészültünk, és telematikai szolgáltatásaink pillanatok alatt cége elvárásaihoz igazíthatóak. Legyen az akár mozgó, vagy álló jármű, szinte minden adatot meg tudunk jeleníteni fedélzeti egységünk segítségével. Mutatjuk, hogyan!

 

Online nyomkövetés

Legyen szó bármilyen járműtípusról, a GPS alapú, élő műholdas nyomkövető rendszer segítségével folyamatosan nyomon követheti a gépkocsik helyzetét. A térképes megjelenítőben pontosan meghatározhatja a pozíciót, és személyre szabott szolgáltatásokat vehet igénybe, amelyekkel rövid időn belül a kimutatások és üzleti tervek elkészítése is sokkal egyszerűbbé válik.

 

Flottakövetés

Lehetősége van arra, hogy az iTrack Kliensprogram segítségével valós időben kövesse flottája egy bizonyos, vagy akár összes járművét a térképen, és minden egyéb adatot is lásson velük kapcsolatban, amit szeretne. Ilyen lehetőségek az ún. vizslák, melyek pontos információval szolgálnak a sofőrök vezetési stílusáról, gyorshajtásról, üzemanyagfogyásról, üzemidőről.

Számítógép, tablet, telefon segítségével is elérhetőek ezek a funkciók, mert azt gondoljuk, így sokkal rugalmasabban használható a rendszer a diszpécserek, a járművezetők, illetve a többi szereplő közötti együttműködésben.

 

Személyautós flották kedvencei

Az Elektronikus menetlevél termékünk elsősorban 3,5 tonna alatti személyautós és kishaszon-gépjármű flottával rendelkező cégeknek ajánljuk.

Az elektronikusan előállított menetlevél legnagyobb előnye, hogy rengeteg felesleges adminisztrációtól kíméli meg a gépjárművezetőket. Emellett a menetlevelek további feldolgozására sincs többé szükség az irodai adminisztrátoroknak. Mivel online megjelenésű, így az elmaradt menetlevél-adminisztrációjából adódó felesleges bírságoktól is mentesül a cég. Hatósági ellenőrzéskor pillanatok alatt bemutatható.

Az E-menetlevél következő fejlesztési lépése, hogy ügyfeleink igényeire szabott menetlevelet biztosítsunk eltérő tevékenységükből és folyamataikból adódó egyedi kéréseinek megfelelően.

 

Kifejezetten személyautós flották kedvenc beállításai közé tartozik a Kulcsos autó foglalási rendszer. Ilyenkor a vállalati autók közül azoknál, amelyeket többen is használhatnak, ún. közös, vagy pool autók esetében, könnyen készíthetünk beosztást, kölcsönzési rendet a kollégák számára. Így nem fordul elő többször, hogy vita alakul ki közöttük az autófoglalás miatt. További hatalmas előnye, hogy kimutatás készíthető a rendszerben szereplő járművek futásteljesítményéről. Ezáltal pontos képet kaphatunk a flottáról és elkerülhetővé válik egyes járművek túlfutása, vagy esetlegesen alulhasználtsága. Optimalizálható a kulcsos autók futásteljesítménye és akár az erre a célra használt járművek száma is.

A Privát-céges kapcsoló remek lehetőség azoknak a cégeknek, ahol a területi képviselők, vagy a többi 0-24 órában céges autóval közlekedő kolléga céges, és privát felhasználását szeretnénk megfigyelni. A személyiségi jogok védelme miatt nem tesszük láthatóvá, milyen privát útvonalakon közlekedik a dolgozó, a céges és privát utak aránya azonban egyértelműen látszik a kimutatásból.

Vezetési Stíluselemzés fejlesztésünk könnyen, gyorsan átlátható formában ad kiértékelést a járművezetők vezetési stílusáról azzal a legfőbb céllal, hogy védje az emberi életet, elősegítse a balesetmentes közlekedést és a veszélyes manőverek elkerülését.

Az Automatikus Parkolódíj-fizetés egy szintén praktikus és modern módszer a gyorsabb, hatékonyabb és biztonságosabb flottakezelés érdekében. Így nincs szükség állandó elszámolásra, mert ezeket mind elkészíti a rendszer. Illetve szabálytalanság miatt sem kell büntetést fizetni figyelmetlenség, vagy késés miatt. Másik fontos előnye, hogy amennyiben gyújtást adunk a gépjárműre és elhagyjuk a helyszínt a parkolás automatikusan leállításra kerül, így elkerülhetőek a felesleges parkolási többletköltségek.

 

Legnépszerűbb szolgáltatásaink a belföldi és nemzetközi fuvarozás területén

A Teljes Üzemanyagkontroll szolgáltatásunk, több mint 99 % -os pontossággal kimutatja az üzemanyag mennyiségét, annak fogyását, elejét véve és rávilágítva az esetleges üzemanyag visszaélésre.

Tachográf-letöltés egy olyan teljes körű digitális tachográf adatletöltő és monitorozó rendszer, melynek használatával online nyomon követheti a gépjárművezetők napi aktivitását és ezen információkhoz mindennemű emberi beavatkozás nélkül juthat hozzá, hiszen rendszerünk automatikusan működik. Segítségével elkerülhetőek a büntetések és optimalizálható a munkaszervezés. Hatalmas költséget takaríthatunk meg azzal, hogy nem kell visszahívni a gépjárművezetőket a jogszabályokban előírt követelményeknek megfelelően, hiszen a tachográf és sofőrkártya adatait napi szinten, automatikusan letöltjük.

Legújabb termékünket is az ügyfelek igényei alapján terveztük és velük együtt fejlesztettük. Ez a NaviTrack elnevezésű tabletes navigáció és üzenetküldés, mely hétről hétre egészül ki újabb lehetőségekkel, mint például a legfrissebb a fotók készítése dokumentumokról, áruról, rakodásról, adott eseményekről és ezek elküldése a diszpécser számára, majd feldolgozása az iTrack kliensben.

 

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket!