GPS-es nyomkövetés a flották szolgálatában

GPS-es nyomkövetés a flották szolgálatában
2020-05-25 Szaladják Linda

Magyarország egyik vezető telematikai rendszere az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer. Már több, mint 15 éve szolgáljuk ki a legkülönfélébb gépjárművekkel dolgozó flottákat GPS nyomkövetéses megoldásainkkal. A sokszínű felhasználási lehetőség biztosítja a kényelmet, a gyorsaságot és a testre szabott megoldásokat. A sokéves szakmai tapasztalatnak köszönhetően nemzetközileg is elismert minőségre, és kiemelkedő ár-érték arányra törekszünk ebben a speciális szegmensben.

Szeretnénk bemutatni, hogyan működik és milyen gyakorlati előnyökkel jár a modern GPS-es nyomkövetés, azaz a „Global Positioning System” helyes használata, a legkülönfélébb életadta szituációkban. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalatunk és európai leányvállalataink, viszonteladóink együttműködésének köszönhetően igazán rugalmassá válik az ügyintézés, a kapcsolattartás, és az egyedi kívánságok teljesítése, így mindenképp érdemes tájékozódni arról, hogy Önök milyen személyre szabott megoldásból profitálhatnak a legtöbbet.

 

Élő műholdas nyomkövetés

A nap 24 órájában valós időben követheti flottája pontos helyzetét, állandó mozgását az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével. Ezáltal különösebb erőfeszítés nélkül, valós időben és fizikai korlátok nélkül tanulmányozhatja és irányíthatja a csapatot a hétköznapokban, vagy a vészhelyzetek idején.

Maga a nyomkövetés számos más funkcióval és egyéni szemponttal egészülhet ki. A különféle vizslákkal (speciális nyomkövetési beállítások) kiegészített előfizetések lehetővé teszik, hogy az üzemanyagfogyástól kezdve, a műszaki adatokon át, egészen a benzinkutak kiválasztásáig, a legapróbb részletek is kontrollálhatóak legyenek.

 

Mely területek profitálnak a legtöbbet a nyomkövetésből?

Az egész vállalat, vállalkozás nyerhet abból, ha ezek az automatizált, felhasználóbarát funkciók beépülnek a flották mindennapjaiba. A nyomkövetés nálunk nem áll meg a valósidejű monitorozásnál, hanem kiegészül az adatgyűjtés, riportkészítés lehetőségeivel. Mit is jelent ez a gyakorlatban? Az egyik legkézenfekvőbb a számlázás és a könyvelés tehermentesítése a rendelkezésre álló precíz riportok, adathalmazok segítségével.

Napi, heti, havi, vagy épp negyedéves, akár éves/több éves kimutatásokra van szükség? Elvállalna egy új projektet, de mérlegelni kell a likviditást, vagy épp a sofőrök bértárgyalására kerül sor? A rendszerben tárolt útvonalak, üzemanyag felhasználás, szerviz, útdíjfizetés, tankolási- és vezetési szokások megértésével, felülvizsgálatával könnyebben elérhető, hogy optimális döntéseket és szükséges változtatásokat vezethessenek be!

 

Elkerülheti a büntetéseket, bírságokat!

A szabálytalanságok ellenőrzésével, mint például a sebességkontroll, sok fejfájástól és nagy összegű büntetésektől kímélheti meg a céges pénztárcát. Szervízfigyelő alkalmazásunk figyelmezteti a flottakezelőt, hogy például mikor kell a járművet vizsgáztatásra vinni. Az elektronikus útdíjfizetés bevezetésekor lefejlesztett útdíjvisszajelző-készülékünket pedig folyamatosan finomítjuk az ügyfelek egyedi igényei alapján, hogy minél hatékonyabban kerülhessék el a bírságokat.

 

Tesztelje nyomkövetési szolgáltatásainkat!

Ha Ön akár 1-2 vagy, több tíz autós flottát kezel, és a döntését mindig a tapasztalatokra alapozza, akkor nem kell attól tartani, hogy látatlanban üzemeli be, vagy cseréli le a teljes flotta GPS rendszerét. Lehetősége van arra, hogy néhány autóján letesztelje a szolgáltatásainkat, sok éves tapasztalatainkat és azt, hogyan tudjuk egyedire szabni a rendszerünket Ön és Kollégái számára. A későbbiekben, ha elégedett, bővítjük a nyomkövetési szolgáltatást a teljes autóparkra.

Ez arra is jó alkalom, hogy a teljeskörű háttértámogatás előnyeit megtapasztalja. 24 órás, többnyelvű ügyfélszolgálattal, távoli szoftverfrissítéssel, folyamatos fejlesztéssel állunk a cégek mögött minden felmerülő kérdés, vagy krízishelyzet esetén. A magyar tulajdonú vállalat gyártó-, fejlesztő- és szerelési részlege is egy helyen elérhető, nem kell távoli országok, idegennyelvű leírásait, diszpécsereit üldözni a gyors megoldásra váró kérdésekkel.

Felkeltettük az érdeklődését a GPS-es nyomkövetés iránt? Keressen minket bizalommal!