GPS nyomkövetés

Mi az a GPS nyomkövetés?

A GPS-es nyomkövetéssel online követheti gépjárműveit, ellenőrizheti útvonalaikat, rálátást kaphat a sofőrök munkájára, pontos adatokat láthat az üzemanyag fogyásáról. A vállalati rendszerekhez integrálva ma már túlmutat a GPS egységek használata a nyomkövetésen, hiszen a számlázás, könyvelés munkáját is leegyszerűsíti a GPS nyomkövetés rendszere.

Nehéz megbecsülni, de a legszerényebb számítások szerint is több milliárd forintot takarítanak meg évente azok a cégek, akik GPS-es nyomkövetést használnak. Az iTrack GPS Nyomkövetés rendszere több száz cégnek biztosít valós idejű rálátást a járműveik helyzetére, üzemanyag fogyasztására, útvonalaikra, tevékenységükre, munkavégzésükre.

A GPS-es nyomkövetésben rejlő lehetőségek

Egyre több cég él a GPS nyomkövetésben rejlő lehetőségekkel, a szolgáltatás a virágkorát éli, hiszen csak az üzemanyagköltségek 5-40 százalékkal csökkennek átlagosan a rendszer bevezetését követően. A szállítmányozással foglalkozó, fuvarozó cégek rendszerint 5-20, míg az építőiparban tevékenykedők 20-40 százaléknyi megtakarítást érhetnek el. Ez kiegészül még további megspórolható összegekkel, amit a kerülőutak kiiktatása, az áru védelme, a gyorshajtás miatti plusz költségek megszüntetése ad a GPS-es nyomkövetésnek köszönhetően.

Miért az iTrack GPS Nyomkövetést ajánljuk Önnek?

A GPS-es nyomkövetéssel a legjobb eredményt akkor érheti el, ha egy pontos, megbízható, erős cégháttérrel rendelkező terméket választ. Ne elégedjen meg olyan rendszerekkel, melyek nagyobb hibaszázalékkal dolgoznak és „dobozos” termékek. A beruházás gyors megtérüléséhez és a folyamatosan gördülékeny ellenőrzéshez szükséges, hogy precíz, felhasználóbarát, rugalmas rendszert találjon. Az iTrack GPS Nyomkövetés egy olyan rendszer, amit az ügyfelek igényei alapján fejlesztenek immár hét éve, és cégre, egyénre szabható GPS nyomkövetési szolgáltatásokat kínál. A termék mögött egy szakértő mérnök csapat áll, saját fejlesztési és gyártórészleggel. Az iTrack GPS alig egy hibaszázalékkal dolgozó precíziós üzemanyag figyelési szolgáltatást kínál, ami ügyfeleink tapasztalata szerint egyedülálló. Ez szintén annak köszönhető, hogy saját fejlesztésű és gyártású termékek kerülnek az iTrack GPS Nyomkövetés által az Ön járműveibe.

Kiváló ár-érték arányú GPS-es nyomkövetés

A szolgáltatások és a termékek magas minősége nem jelent drága árat! Az ügyfelek elégedettsége többek között a jó ár-érték arány megvalósulásából is származik. A beruházás gyorsan megtérül, hiszen vannak cégek, ahol olyan mértékű az üzemanyaglopás, hogy a rendszer bevezetése azonnali költség megtérülést eredményez.

Azoknál a cégeknél is hatékony a rendszer, ahol nem az üzemanyag fogyása adja a legtöbb költséget, hiszen a sofőrök munkájának ellenőrzése, az útvonalak nyilvántartása, a folyamatos kontroll pénzben mérhető eredményt hoz.

GPS nyomkövetés: iTrack Vizsla kimutatás

Tudjon meg többet a GPS-es nyomkövetésről

Ismerje meg kötelezettségek nélkül az iTrack GPS Nyomkövetést! Ajánljuk szolgáltatásainkat, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik az Ön igényeire szabottan élőben is bemutatják a GPS-es nyomkövetésben rejlő lehetőségeket.