Fuvarosok

“GPS nyomkövető” Fuvarozók, szállítmányozók GPS-es nyomkövetése

GPS nyomkövető a válasz, ha…

  • Ön is szeretné a gépjárműparkkal kapcsolatos költségeket csökkenteni?
  • Úgy érzi, túl sok üzemanyag fogy?
  • Nincs rálátása a sofőrök munkájára?
  • Azt sejti, túl sok a kerülőút?
  • Félti a szállított árut?
  • Nagyobb bizalmat szeretne a megrendelőktől?

Ezek a kérdések merülnek fel a legtöbb fuvarozással és szállítmányozással foglalkozó cég vezetőjében.

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer megoldást jelenthet a problémáira, és abban segít, hogy magabiztosan dönthessen és irányítson! Ön melyik ágazatot képviseli?

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer több ezer áruszállító, nemzetközi fuvarozó, ömlesztett áruszállító, ipari szemétszállító, szippantó, hűtött áru szállító, élőállat szállító járműben megtalálható.

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások..

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

iTrack Vizsla

Automata keresőprogram, mely jelzi a vélt hibákat és gyanús eseteket, visszaéléseket. Listázza, és akár e-mailben vagy SMS-ben értesíti Önt a rendszer a rendellenességekről, hogy azonnal lépni tudjon!

icon box image

Megállás illetéktelen helyen

Rendszerünktől e-mail és akár SMS értesítést is kaphat, ha az előre meghatározott helytől eltérő helyen is megáll a gépjármű, így Önnek nem szükséges minden járművét külön figyelnie.

icon box image

Raktérajtó nyitás figyelés

Jelentést, riasztást kaphat, ha illetéktelen helyen nyitják ki a raktérajtót, így nem csak járműve, értékes áruja is biztonságban van. Az áruvédelem kiemelt szolgáltatása.

icon box image

Teljes üzemanyagkontroll

Pontos üzemanyagfigyelő rendszerünk egy hibaszázalék pontossággal kimutatja az üzemanyag fogyását, elejét véve és rávilágítva az esetleges üzemanyaglopásnak.

icon box image

Riasztás üzemanyag-fogyásra

Akár azonnali jelzést kaphat rendellenes mértékű üzemanyagfogyás észlelésekor, így lehetőség van a visszaélések elkerülésére, de egy műszaki probléma felderítésében is segítséget nyújthatnak a riasztások és jelentések.

icon box image

Munkavégzés figyelése

A munkaidő és a munkavégzés kihasználásának figyelése GPS-es nyomkövetéssel. Mérhető az AETR vezetési idő, vagy akár az EU néhány országában bevezetett minimálbérhez szükséges idő is.

icon box image

Guminyomás-figyelés

Folyamatosan figyelemmel kísérheti a gumiabroncsok nyomás és hőmérsékleti adatait. Ha a nyomás csökkenni kezd a gumiabroncsokban, a jármű vezetője és a flotta kezelője is azonnal figyelmeztetést kap.

icon box image

Ömlesztett, tartályos áru védelme

A cement, beton, gabona, liszt és egyéb ömlesztett árut szállító cégek számára kiemelten fontos funkció.

icon box image

Billentésszámlálás

Regisztrálhatóak a billentések, kimutatható, ha illetéktelen helyen történt a művelet, így elkerülhetőek a visszaélések.

icon box image

Fordulószámlálás

Akár a terhelt munkavégzéssel is összeköthetően számolja a rendszer a megtett fordulókat, megszünteti a visszaéléseket.

icon box image

iTrack Tachográf Rendszer

Teljes körű digitális tachográf adatletöltő és monitorozó rendszer, mellyel online követheti a sofőrök napi aktivitását és automatikusan minden információ a rendelkezésére áll, így például elkerülhetőek a büntetések.

icon box image

Áruvédelem és hőmérséklet

Biztonságban tudhatja a szállított árut, legyen az nagy értékű rakomány, vagy hűtött húsáru, az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével egyértelműen követhető a szállítmány útja és helyzete.

icon box image

Üzenetküldő terminál

Az üzenetküldő terminál segítségével a nemzetközi utak kommunikációs költségei csökkenthetőek jelentősen. Visszakereshető, követhető üzenetek, egyszerű felület, akár 90%-os megtakarítás.

icon box image

Gyorshajtás

Egyszerűen követhető a gépjármű sebessége, sebességtúllépéskor pedig rendszerünk e-mail és akár SMS értesítést is küldhet, így még időben megelőzhető egy súlyosabb bírság, valamint üzemanyagot is megtakaríthat.

icon box image

Kamionos vezetési stíluselemzés

Rendszerünkben egy gombnyomással részletes statisztikát kap alkalmazottai fékhasználatától, a gázpedál állásán át, egészen a motorfordulatszám eloszlásáig minden a járműveiből kinyerhető adatról.

icon box image

Szerviz-figyelő alkalmazás

Automata figyelmeztetést kaphat, ha esedékes az iTrack GPS Nyomkövető Rendszerrel felszerelt jármű olajcseréje, szervizelése, vagy az akkumulátor töltöttségi szintje egy meghatározott szint alá esik.

icon box image

Támadásjelző gomb

Fő a biztonság! A támadásjelző gombbal néma riasztás útján azonnal jelezhető, ha sofőrje veszélyben van, így Ön, vagy akár 24 órás diszpécserszolgálatunk is azonnal intézkedhet.

icon box image

Mobilalkalmazás

Az iTrack Mobile ingyenes alkalmazás segítségével okostelefonján is pontos információkat kaphat a nyomkövető rendszerrel felszerelt gépjárműveiről.

icon box image

ERP/CRM integráció

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer összeköthető bármilyen vállalatirányítási rendszerrel, megkönnyítve ezzel az adatok és információk átvitelét.

icon box image

WebService szolgáltatás

A WebService szolgáltatásunk segítségével partnereinknek lehetősége nyílik integrálni az iTrack GPS Nyomkövető szerver által biztosított adatokat saját rendszereikbe, így azokat tetszőleges módon dolgozhatják fel.

icon box image

Külföldi minimálbér-számítás

Önnek is gondot okoz a külföldi minimálbérek számítása? Ezen kötelezettség kézenfekvő és egyszerű kezelésére jelent megoldást az iTrack minimálbér rendszere, mely átlátható, rendezett formában bocsátja rendelkezésére az adatokat.

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.