GPS nyomkövető

GPS nyomkövető rendszer gépjárművekbe

A GPS nyomkövető rendszerek magyarországi elterjedése még jelentősen kisebb, mint az európai átlag, ám hazánkban is egyre nagyobb az érdeklődés a GPS nyomkövető rendszerek iránt. Európában a becslések szerint alig 40, míg itthon a cégek megközelítőleg 8 százaléka használ valamilyen GPS nyomkövető rendszert a gépjárművek követésére.

A rendszer lényege, hogy a gépjárműbe szerelt GPS-es nyomkövető egység segítségével követhető egy adott flotta vagy jármű. Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer egy JAVA Web Start alapú, korszerű GPS nyomkövető rendszer, melyet kis és nagy flották egyaránt használhatnak. A GPS-es nyomkövetővel felszerelt járművek 24 órás kapcsolatban állnak a központi szerverrel, a rendszer a jármű haladásától függően 2-30 másodpercenként továbbítja az adatokat. A felhasználók egy ingyenes kliensprogramban kapnak információkat a flottáról. A pontos helymeghatározáson túl figyelhetik a sofőrök munkáját, a munkagépek tevékenységét, az üzemanyag fogyását.

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer nagy előnye a távprogramozhatóság, ami azt jelenti, hogy a távolból lecserélhetőek az egységet vezérlő konfigurációs beállítások és a szoftver is, ezáltal mindig elérhetőek az új fejlesztések, szerelés, vagy új GPS nyomkövető egység vásárlása nélkül!

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer által nyújtott szolgáltatások

Online GPS Nyomkövető

A kliensprogramban megjeleníti a járművek pillanatnyi helyzetét.

Útvonalak és jelentések

Tetszőlegesen kiválaszthatóak egy adott jármű útvonalai, bármilyen időintervallumra szűkítve. Kimutatások kaphatóak a megtett utakról, átlsgsebesség, menetidő, állásidő adatokkal kiegészítve.

Speciális riportok

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer automata keresőprogramja, az iTrack Vizsla a megadott paraméterek alapján listázza a gyanús vagy visszaélésre utaló eseteket. Kérésre SMS-ben vagy e-mailben is értesíti Önt a GPS nyomkövető rendszer a problémás esetekről.

Privát-céges útvonalak kimutatása GPS nyomkövetővel

Amennyiben magán célokra is igénybe vehető a jármű, javasoljuk, hogy tegyék elkülöníthetővé a privát és a céges utakat. (munkaidő alapon, privát-céges kapcsoló beépítésével vagy nevezetes pont alapú kettéválasztással)

Olajcsere és szervizfigyelés GPS nyomkövetővel

Nincs több elfelejtett olajcsere vagy elfelejtett kötelező szerviz, mert az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer a beállított paraméterek alapján automatikusan figyelmezteti Önt az időpont esedékességére!

Üzemanyagfigyelés GPS nyomkövetővel

Az iTrack precíziós üzemanyagrendszere a jelenleg elérhető üzemanyagfogyás figyelő rendszerek közül a visszajelzések alapján a legpontosabb adatokat adja, 99 százalékos pontossággal állapítja meg az üzemanyagszint változásait. Pontos tankolási listákkal, átlag üzemanyagfogyás számítással és a gyanús esetek (üzemanyaglopás) jelzésével támogatja az Ön munkáját és az ellenőrzést.

GPS nyomkövető rendszerrel a túl hosszú menetidő kimutatása

Ismerje meg az iTrack GPS Nyomkövető Rendszert, kérje személyre szabott ajánlatunkat most!