Guminyomás figyelés

iTrack ContiPressureCheck

Guminyomás figyelés

A ContitentalTM által kifejlesztett guminyomás ellenőrző eszköz, melyet az iData által, kifejezetten erre a termékre fejlesztett iTrack szolgáltatás tesz teljessé.

Az iTrack ContiPressureCheck (CPC) használatával csökkenthetőek az üzemeltetési költségek. Folyamatosan figyelemmel kísérheti a gumiabroncsok nyomás és hőmérsékleti adatait. Ha a nyomás csökkenni kezd a gumiabroncsokban, a jármű vezetője (a sofőrfülkében elhelyezett kijelzőn keresztül) és a flotta kezelője is azonnal figyelmeztetést kap, ezáltal megelőzhetőek a komolyabb káresemények.

Ön távolról kísérheti figyelemmel a gumik állapotát, folyamatos visszajelzést kap a gépjárművei helyzetéről, a sofőrök munkájáról és a flottájával kapcsolatban olyan adatokat kaphat meg, melyek megkönnyíthetik a döntéseit és az irányítást. A rendellenes eseményekről riasztást kaphat.

Ajánlatkérés
icon box image

Megtakarítás

Csökkenti a költségeket

icon box image

Biztonság

Csökkenti a balesetek kockázatát.

icon box image

Környezetvédelem

Csökkenti a károsanyag kibocsátást.

icon box image

Kényelmes

Jelentések, akár egyetlen gombnyomásra.

icon box image

Egyedi igények

Akár bonyolult összefüggések megjelenítése.

icon box image

Kezelhetőség

Könnyen kezelhető rendszer, pontos adatok.

Ügyfeleink véleménye

Kérjen ajánlatot az iTrack Guminyomás figyelés szolgáltatásunkra!

Ajánlatkérés
CPC rendszerkép

Tapasztalatok

„A kereskedelmi fuvarozásban részt vevő gépjárművek átlagosan 12 százaléka közlekedik az előírtnál alacsonyabb abroncsnyomással és az esetek többségében – elsősorban a megfelelő felügyelet hiányában – a nyomáscsökkenés folyamatos. Ez okozza a defektek több mint 90%-át.

Ha a gumiabroncsban túl magas a nyomás, akkor az a tervezettnél gyorsabban vagy egyenetlenül kopik. Ennek szintén az a következménye, hogy az abroncsot a vártnál korábban le kell cserélni. Nagyobb flottákkal dolgozó vállalkozásoknál ezek a problémák több millió forinttal növelhetik meg a költségeket, ami a profit rovására megy.” vezess.hu

 

Egyedi tájékoztatás és ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot az iTrack Guminyomás figyelés szolgáltatásunkra!

Ajánlatkérés