Ismét felkerült a Deloitte Technology Fast 50 listára az iData Kft.

Ismét felkerült a Deloitte Technology Fast 50 listára az iData Kft.
2013-10-25 Horváth Bettina

– Szabadon terjeszthető sajtóközlemény –

Két egymást követő évben is kiemelkedett a közép–európai technológiai cégek közül a GPS-es nyomkövetéssel foglalkozó iData Kft., kik tavaly a 17., idén a 28. helyet szerezték meg a rangos listán.

A Deloitte 14. alkalommal hirdette meg a Fast 50 versenyét, amely évente rangsorolja Közép–Európa ötven leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát. A listán idén a régió nyolc országa szerepel, a cégeket a megelőző öt éves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolják, ezért is kiemelkedő eredmény két egymást követő évben is bekerülni a Fast 50 szereplői közé.

Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezetője szerint az eredmény többek között annak köszönhető, hogy folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást biztosítanak az ügyfeleknek, s a felmerülő igényeiket veszik alapul a termékfejlesztések során. Kompromisszumok nélküli megoldásaiknak köszönhetően az iData Kft. neve és az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer egyértelmű pozicionálást jelentenek a járműkövetésben, az üzemanyagfogyás figyelésben, vagy az útdíj bevallása során a megtakarításokra vágyó gépjárműflottával rendelkező cégek számára.

Deloitte Technology Fast 50 2013