iTrack Tachográf Rendszer

iTrack Tachográf Rendszer
2016-02-18 Horváth Bettina
iTrack Tachográf Rendszer

Vevői igények alapján fejlesztett professzionális megoldás

Egy–egy új termék piaci bevezetését több hónapnyi tudatos fejlesztő munka előzi meg. Az iTrack Tachográf Rendszer kialakítása a magyar cégek tachográffal kapcsolatos problémáinak megvizsgálásával kezdődött és a kapott igények alapján alkották meg szakértő mérnök kollégáink azt a teljes körű digitális tachográf adatletöltő és monitorozó rendszert, mellyel online nyomon követhető a sofőrök napi aktivitása és emberi beavatkozás nélkül minden kinyerhető információ a rendelkezésre áll.

Az iTrack Tachográf Rendszer segítségével elkerülhetőek a büntetések és optimalizálható a munkaszervezés.

A terméket egy speciális szempontok alapján kiválasztott tesztcsoport használta és folyamatosan véleményezte, melynek figyelembe vételével létrejött az iData Kft. legújabb fejlesztése és terméke, az iTrack Tachográf Rendszer.

A leghatékonyabb segítséget azoknak jelenti az új rendszer, akinek problémát, plusz munkát jelent a sofőrök munkájának és pihenőidejének ellenőrzése, a sofőrkártya és a tachográf adatok kinyerése, az adatok feldolgozása és biztonságos tárolása.

Az iTrack Tachográf Rendszer két legfontosabb funkciója a tachográf “online” adatainak megjelenítése, valamint a jármű és a sofőrkártya adatainak távoli letöltése a tachográfról.

iTrack Tachográf Rendszer előnyök a rendszert használók visszajelzései alapján:

  • Költségmegtakarítás: hatékony munkaszervezés, sofőröket nem szükséges hazarendelni.
  • Kontroll: az adatok könnyen elemezhetőek.
  • Időspórolás: nincs várakozás, akár 1 másodpercen belül megjelenthető adatok.
  • Biztonság: az iData speciális, kiemelten biztonságos szervereken és szigorú előírásoknak megfelelően tárolja az adatokat.

A sofőrkártya adatainak letöltése

Mennyibe kerül az iTrack Tachográf Rendszer?

Az iTrack Tachográf Rendszert 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg, a szolgáltatást pedig a megrendeléstől számított 6 hónapig teljesen díjmentesen veheti igénybe!

Az iTrack Tachográf Rendszer működésével és árával kapcsolatos minden további részletet ezen az oldalon talál meg, vagy kérje munkatársunk segítségét a 06–30–777–555–3 telefonszámon.