iTrack Tachográf Rendszer

Ismerje meg az iTrack Tachográf Rendszert – az iData Kft. legújabb, a vevői igények alapján fejlesztett professzionális megoldását!

Mi az iTrack Tachográf Rendszer?

Az iTrack Tachográf Rendszer egy olyan teljes körű digitális tachográf adatletöltő és monitorozó rendszer, mellyel online nyomon követheti a sofőrök napi aktivitását és emberi beavatkozás nélkül minden kinyerhető információ a rendelkezésére áll. Segítségével elkerülhetőek a büntetések és optimalizálható a munkaszervezés.

Új szolgáltatásunkat azoknak a 3,5 T össztömeg feletti tehergépjárművel rendelkező cégeknek és fuvarszervező vállalatoknak  fejlesztettük, akiknek nehézséget okoz a tachográf adatletöléssel és ellenőrzéssel járó folyamatos tevékenység.

Az iTrack Tachográf Rendszerből egyetlen gombnyomással, 1 másodperc alatt hozzájut a szükséges adatokhoz!

Megvizsgáltuk a magyar cégek tachográffal kapcsolatos problémáit és ez alapján állítottuk össze azt a szakmai és technikai követelményrendszert, melyet egy hatékonyságot növelő és az optimalizálásban segítő rendszernek tudnia kell: ez az iTrack Tachográf Rendszer.

Kiknek ajánljuk az iTrack Tachográf Rendszert?

Ön magára ismer?

Ha Önnek gondot jelent…

 • a sofőrök munkájának és pihenőidejének az ellenőrzése és számontartása
 • a sofőrkártya és a tachográf adatainak a kinyerése
 • ha nemzetközi útjáról csak a kártyaadataok miatt kell a sofőrt hazarendelnie
 • plusz munkaerőt, időt és pénzt jelent az adatok feldolgozása
 • bonyodalmat okoz az adatok biztonságos tárolása….

Ha legalább 2 kérdésre IGEN-nel felelt, Önnek megoldást jelent az iTrack Tachográf Rendszer, mert pontosan ezeket a problémákat szünteti meg! 

Ismerje meg az iTrack Tachográf Rendszert és élvezze a termék használatával járó előnyöket!

Hogyan működik?

A rendszer része egy Külső Tachográf Illesztő (KTI egység), mely az adatokat az iTrack fedélzeti egység segítségével továbbítja a központi szerverre. Ez teszi lehetővé, hogy az információk megjelenjenek az Ön számítógépén anélkül, hogy a járműveket a telephelyre kellene irányítania, vagy a sofőrkártyát be kellene kérnie.

iTrack Tachográf Rendszer működése

iTrack Tachográf Rendszer funkciók

I. A tachográf “online” adatainak megjelenítése

A tachográf azon adatait jelenítjük meg, amelyeket a sofőrkártya folyamatos leolvasásával tudunk átadni a felhasználóknak

 • a sofőrkártya számának és a sofőr nevének azonosítása
 • az egybefüggő vezetési idők megjelenítése (napi és kétheti)
 • a tachográfon beállított státuszok megjelenítése (pihen, vezet, készenlét, egyéb munkavégzés)
Tachográf online

iTrack Tachográf Rendszer funkciók

II. A jármű és a sofőrkártya adatainak távoli letöltése a tachográfról

A járművek tachográfját illetve a sofőrök kártyaadatait anélkül tudják kiértékelni a felhasználók, hogy azokat fizikailag a telephelyre kellene hozni.

Távolról letöltjük a tachográf és a sofőrkártya file-jait (.ddd vagy .esm), ezeket egy központi szerveren tároljuk. Ehhez a funkcióhoz szükségünk van az ügyfelektől a jelenlegin túl egy másik, újonnan kiváltott üzembentartói kártyára, melyet az iData részére kell eljuttatni.

A jármű adatok és a sofőrkártya adatok letöltése az iTrack kliensprogramból érhetőek el. A rendszer nagy előnye, hogy az előző napi adatok már másnaptól elérhetőek és néhány másodperc alatt, egyetlen gombnyomással megjeleníthetőek.

Tachográf jármű adatok letöltése

A jármű adatainak letöltése

Sofőrkártya adatok letöltése

A sofőrkártya adatainak letöltése

Az iTrack Tachográf Rendszer előnyei

Költségmegtakarítás – kontroll – időspórolás – biztonság

 • Költségmegtakarítást érhetünk el a hatékony munkaszervezésnek köszönhetően, amit a tachográf online adatai biztosítanak.
 • Jól kontrollálhatók a hatósági ellenőrzések miatt kiszabott bírságok, mert az adatokat könnyen elemezhetővé tesszük.
 • A tachográfról letöltött sofőrkártya és járműadatokat az iData biztonságos helyen tárolja, így az ügyfélnél fellépő adatvesztéskor sem éri kár a felhasználót.
 • Könnyebbé válik a fuvarszervezői munka az átlátható és könnyen feldolgozható információk által.
 • Nem okoz időkiesést és plusz vezetési időt, hogy a tachográf adatokat személyesen a telephelyre hozzák feldolgozásra.
 • Az eddigi gyakorlat az volt, hogy a sofőröknek meg kellett várni amíg a telephelyen a fuvarszervező letöltötte az adatokat a kamionról. Ezután erre sem kell várni, hiszen ezt az iTrack Tachográf Renszer végzi el, ezzel is időt spórolva a sofőröknek.
iTrack Tachográf Rendszer előnyök

*az iData Kft. felmérése szerint végzett vizsgálat alapján

Árajánlatkérés, érdeklődés

A termékbeveztési akció keretén belül Ön most 50% kedvezménnyel juthat hozzá az iTrack Tachográf Rendszerhez és az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer szolgáltatásaihoz!

Az iTrack Tachográf Rendszert 50% kedvezménnyel vásárolhatja meg, a szolgáltatást pedig a megrendeléstől számított 6 hónapig teljesen díjmentesen veheti igénybe!* 

Kérjen ajánlatot, tegye még hatékonyabbá a cégét! Munkatársaink az az Ön igényeire szabott legkedvezőbb árajánlatot adják! 

A törvényi kötelezettségeknek való megfelelés az Ön számára sem jelent mostantól plusz munkát és sokkal átláthatóbbá válik a gépjárműflottája!

Az Ön neve:*
Cégnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Irányítószám:*
Megjegyzés: