iTrack Tachográf Rendszer

Ismerje meg az iTrack Tachográf Rendszert – az iData Kft. vevői igények alapján fejlesztett professzionális megoldását!

Mi az iTrack Tachográf Rendszer?

Az iTrack Tachográf Rendszer egy olyan teljes körű digitális tachográf adatletöltő és monitorozó rendszer, mellyel online nyomon követheti a sofőrök napi aktivitását és emberi beavatkozás nélkül minden kinyerhető információ a rendelkezésére áll. Segítségével elkerülhetőek a büntetések és optimalizálható a munkaszervezés.

Új szolgáltatásunkat azoknak a 3,5 T össztömeg feletti tehergépjárművel rendelkező cégeknek és fuvarszervező vállalatoknak  fejlesztettük, akiknek nehézséget okoz a tachográf adatletöléssel és ellenőrzéssel járó folyamatos tevékenység.

Az iTrack Tachográf Rendszerből egyetlen gombnyomással, 1 másodperc alatt hozzájut a szükséges adatokhoz!

Megvizsgáltuk a magyar cégek tachográffal kapcsolatos problémáit és ez alapján állítottuk össze azt a szakmai és technikai követelményrendszert, melyet egy hatékonyságot növelő és az optimalizálásban segítő rendszernek tudnia kell: ez az iTrack Tachográf Rendszer.

Kiknek ajánljuk az iTrack Tachográf Rendszert?

Ön magára ismer?

Ha Önnek gondot jelent…

 • a sofőrök munkájának és pihenőidejének az ellenőrzése és számontartása
 • a sofőrkártya és a tachográf adatainak a kinyerése
 • ha nemzetközi útjáról csak a kártyaadataok miatt kell a sofőrt hazarendelnie
 • plusz munkaerőt, időt és pénzt jelent az adatok feldolgozása
 • bonyodalmat okoz az adatok biztonságos tárolása….

Ha legalább 2 kérdésre IGEN-nel felelt, Önnek megoldást jelent az iTrack Tachográf Rendszer, mert pontosan ezeket a problémákat szünteti meg! 

Ismerje meg az iTrack Tachográf Rendszert és élvezze a termék használatával járó előnyöket!

Hogyan működik?

A rendszer része egy Külső Tachográf Illesztő (KTI egység), mely az adatokat az iTrack fedélzeti egység segítségével továbbítja a központi szerverre. Ez teszi lehetővé, hogy az információk megjelenjenek az Ön számítógépén anélkül, hogy a járműveket a telephelyre kellene irányítania, vagy a sofőrkártyát be kellene kérnie.

iTrack Tachográf Rendszer működése

iTrack Tachográf Rendszer funkciók

I. A tachográf “online” adatainak megjelenítése

A tachográf azon adatait jelenítjük meg, amelyeket a sofőrkártya folyamatos leolvasásával tudunk átadni a felhasználóknak

 • a sofőrkártya számának és a sofőr nevének azonosítása
 • az egybefüggő vezetési idők megjelenítése (napi és kétheti)
 • a tachográfon beállított státuszok megjelenítése (pihen, vezet, készenlét, egyéb munkavégzés)
Tachográf online

iTrack Tachográf Rendszer funkciók

II. A jármű és a sofőrkártya adatainak távoli letöltése a tachográfról

A járművek tachográfját illetve a sofőrök kártyaadatait anélkül tudják kiértékelni a felhasználók, hogy azokat fizikailag a telephelyre kellene hozni.

Távolról letöltjük a tachográf és a sofőrkártya file-jait (.ddd vagy .esm), ezeket egy központi szerveren tároljuk. Ehhez a funkcióhoz szükségünk van az ügyfelektől a jelenlegin túl egy másik, újonnan kiváltott üzembentartói kártyára, melyet az iData részére kell eljuttatni.

A jármű adatok és a sofőrkártya adatok letöltése az iTrack kliensprogramból érhetőek el. A rendszer nagy előnye, hogy az előző napi adatok már másnaptól elérhetőek és néhány másodperc alatt, egyetlen gombnyomással megjeleníthetőek.

Tachográf jármű adatok letöltése

A jármű adatainak letöltése

Sofőrkártya adatok letöltése

A sofőrkártya adatainak letöltése

Az iTrack Tachográf Rendszer előnyei

Költségmegtakarítás – kontroll – időspórolás – biztonság

 • Költségmegtakarítást érhetünk el a hatékony munkaszervezésnek köszönhetően, amit a tachográf online adatai biztosítanak.
 • Jól kontrollálhatók a hatósági ellenőrzések miatt kiszabott bírságok, mert az adatokat könnyen elemezhetővé tesszük.
 • A tachográfról letöltött sofőrkártya és járműadatokat az iData biztonságos helyen tárolja, így az ügyfélnél fellépő adatvesztéskor sem éri kár a felhasználót.
 • Könnyebbé válik a fuvarszervezői munka az átlátható és könnyen feldolgozható információk által.
 • Nem okoz időkiesést és plusz vezetési időt, hogy a tachográf adatokat személyesen a telephelyre hozzák feldolgozásra.
 • Az eddigi gyakorlat az volt, hogy a sofőröknek meg kellett várni amíg a telephelyen a fuvarszervező letöltötte az adatokat a kamionról. Ezután erre sem kell várni, hiszen ezt az iTrack Tachográf Renszer végzi el, ezzel is időt spórolva a sofőröknek.
iTrack Tachográf Rendszer előnyök

*az iData Kft. felmérése szerint végzett vizsgálat alapján

Árajánlatkérés, érdeklődés

Kérjen ajánlatot, tegye még hatékonyabbá a cégét! Munkatársaink az az Ön igényeire szabott legkedvezőbb árajánlatot adják! 

A törvényi kötelezettségeknek való megfelelés az Ön számára sem jelent mostantól plusz munkát és sokkal átláthatóbbá válik a gépjárműflottája!

Az Ön neve:*
Cégnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Irányítószám:*
Megjegyzés:

Az iData Kft. felhívja figyelmét, hogy a nyomtatvány kitöltése során felvételre kerülő személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben és a Társaság Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzatában foglaltaknak megfelelően kezeli.