Jótékonysági akciók az iDatában

Jótékonysági akciók az iDatában
2018-12-27 Szaladják Linda
Jótékonysági akciók az iDatában

Az iData számára hosszú évek óta fontos szerepet kap a társadalmi szerepvállalás. Hisszük, hogy minden lehetőséget megragadva segítenünk kell a rászorulókon, természetesen nem csak karácsonykor, hanem az év bármely napján. Az ünnepi időszakot azonban mindenkinél jobban várják a gyermekek és azok arcára is mosolyt szeretnénk varázsolni, akik rosszabb anyagi körülmények, esetleg a szüleik nélkül élnek.

Ezért december elején idén is megrendeztük az iData Jótékonysági Reggelit, melynek teljes bevételét a Lea Anyaotthonban élő anyák és gyermekeik támogatására szántuk. Ebben az évben botmixert, porszívót, babaágyat vásároltunk az otthonban élőknek, munkatársaink felajánlásai által pedig nagyon sok játékot és ruhát tudtunk elvinni a rászorulóknak.

 

 

 

 

 

 

Az iData Mikulása furgonjával tartós élelmiszereket, ruhákat, irodaszert, játékokat vitt el Erdélybe, Böjte Csaba gyermekeinek.
A mi csapatunk 25 gyermekotthont látogatott meg egy hét alatt, a XV. Mikulástúra alkalmából.

A karitatív akció keretében Böjte Csaba ferences szerzetes árvaházainak, otthonainak és egyéb intézményeinek juttatták el a programhoz csatlakozók az ajándékokat. Idén mintegy kétezer gyereket támogatva ezzel.

 

Néhány nappal később több, mint 30 ajándékdobozt pakoltunk tele ruhákkal, játékokkal és édességekkel a Lea Anyaotthonban élők részére.

Munkatársaink rajzai díszítik a dobozokat, hetek óta gyűjtöttük már a felajánlásokat és nagyon büszkék vagyunk az iDatásokra, hogy ennyire lelkesen segítettek abban, hogy idén is mosolyt varázsolhassunk a rászoruló anyák és gyermekeik arcára.

 

Miután a Lea Anyaotthonba eljuttattuk az adományokat, a Cipősdoboz Akció keretében vittük el a kijelölt gyűjtőpontra azt a közel 30 cipősdobozt, amely játékokat és édességet rejtett a hátrányos helyzetű gyermekek számára.
Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen kollégákkal dolgozunk együtt, rengeteg játékot és édességet hoztak a munkatársaink, ügyfelünk, az UpperBars Kft. pedig egészséges csokikkal töltötte meg a dobozokat.