Kamionos navigáció FotóTár alkalmazással

Kamionos navigáció FotóTár alkalmazással
2020-06-18 Szaladják Linda
NaviTrack - Tabletes navigáció és üzenetküldés

Ügyfeleink igényei alapján továbbfejlesztettük NaviTrack szolgáltatásunkat, a FotóTár alkalmazással, a kamionos navigáció és üzenetküldés számos hasznos funkciója mellett újabb lehetőség könnyíti meg a rendszert használó cégek munkáját.

A gépjárművezető a tablet segítségével fotókat készíthet, (pl.: eseményekről, dokumentumokról stb.) melyet azonnal elküldhet a „központba”, így például egy adott fuvarhoz tartozó CMR befotózását követően, a számlákat már ki is állíthatja a pénzügyi osztály.

Nem kell megvárni, amíg a gépjárművezető visszaérkezik a dokumentumokkal. Az adminisztráció felgyorsulásával, a számlák rögtön kiállíthatóak lesznek, mely pozitív hatással lesz a cég likviditására.

Sokkal több, mint kamionos navigáció

A gépjárművezető dokumentálni tudja a le- és felrakodások tényét és minőségét, netán sérüléseket a rakományban, illetve annak csomagolásában, vagy akár az esetleges baleseteket is dokumentálni tudják helyszíni fotókkal. A fényképkészítést megelőzően a gépjárművezető kategorizálni tudja a beküldésre kerülő dokumentumnak, eseménynek a témáját. Ezeket a fotókat, készítést követően el tudja juttatni a „központba”, így azonnal egyeztethetnek és reagálhatnak az adott eseményekre. iTrack oldalon a központban a felhasználók munkakörüknek megfelelő szűréseket állíthatnak be. Pl.: a szervizeknél befotózhatják a külföldön végzett szervizelések számláit, vagy esetleges káreseményeket, vagy akár a műszerfalon milyen hibakód jelent meg.

A beküldött dokumentumok a hamarosan érkező vezénylés szolgáltatásunkban összerendelhetőek lesznek a megtervezett és kiküldött útvonallal, valamint a fuvartervvel.

Ezen szolgáltatás segítségével nemcsak a folyamatok gyorsíthatók, hanem a reklamációkra is azonnal reagálni tudnak.

NAV számla adatszolgáltatás

Különösen fontos lesz ez a szolgáltatás a 2020. július 1-től hatályba lépő, a NAV által megkövetelt online számlajelentés bevezetését követően.

Szívesen bemutatjuk Önnek az iTrack GPS Nyomkövető Rendszert és a hozzá kapcsolódó NaviTrack szolgáltatást! Vegye fel velünk a kapcsolatot!