Karácsony a Lea Anyaotthonban

Karácsony a Lea Anyaotthonban
2017-12-19 Horváth Bettina
iData adományozás

Az iData idén is folytatta azt a nemes hagyományt, hogy decemberben támogatja az arra rászoruló családokat, gyermekeket.

December elején Jótékonysági Reggelit rendeztünk, ahol édes-sós sütemények, frissen sültek, péksütemények fogadták a kollégákat. A reggelinek nem volt meghatározott ára, mindenki szíve szerint dobhatott a perselybe annyit, amennyivel támogatni kívánta a Lea Anyaotthon lakóit. A saját készítésű finomságok nagy sikert arattak.

Jótékonysági iData reggeli

A Jótékonysági Reggelin készült képek ide kattintva érhetőek el a Facebook oldalunkon. 

Közel 90.000 Ft-ot gyűjtöttünk össze, melyből háztartási eszközökkel leptük meg az otthonban élőket. Vásároltunk részükre többek között mikrosütőket, kenyérpirítót, vízforralót, turmixgépet, kézi mixert, szendvicssütőt.

Az iData-s kollégák elhalmozták a Lea Anyaotthonban élőket saját ajándékokkal is. Olyan sok felnőtt és gyermekruha és játék gyűlt össze, hogy több mint 30 nagy dobozzal indultunk útnak. A felajánlások között volt egy kávéfőző televízió, mosógép és fényképezőgép is.

 

A rengeteg ajándéknak közel 20 édesanya örült, a játékdobozokat pedig több mint 30 gyerek bontogatta önfeledten.

Anyaotthon

A Lea Anyaotthonban készült képek ide kattintva érhetőek el Facebook oldalunkon. 

 

A Lea Anyaotthon támogatása mellett minden évben részt veszünk a Cipősdoboz akció kezdeményezésben, hogy mosolyt csaljunk a hátrányos, nehéz sorsú gyermekek arcára. Több mint 25 dobozba gyűjtöttük játékot, édességet a különböző korosztályok számára.

Karácsonyi ajándék

A cipősdoboz karácsonyi akcióról készült képek itt érhetőek el

Azt valljuk, a nehéz helyzetben lévők megsegítése nem csak Karácsonykor fontos feladat. A Lea Anyaotthont egész évben támogatjuk, idén a nők napját is közösen ünnepeltük. Jövőre is célunk, hogy minél többször próbáljunk segítséget nyújtani az ott lakó édesanyáknak sorsuk jobbá tételében.