Karácsonyi adományozás a Lea Anyaotthonban

Karácsonyi adományozás a Lea Anyaotthonban
2014-12-18 Horváth Bettina

Az iData Kft. munkatársai több százezer forint összértékű adományt gyűjtöttek össze

300.000 Ft készpénzt és több száz ezer forint értékű gyerekjátékot, gyerekruhát, női ruhát és egyéb használati tárgyakat vittünk el a Lea Anyaotthonban élő édesanyáknak és gyermekeiknek karácsonyi ajándékként. Óriási örömmel és hálával fogadtak minket az Anyaotthon lakói, mi pedig nagyon büszkék vagyunk az iData Kft. munkatársaira, akik összegyűjtötték az adományokat, szebbé téve ezzel néhány nehéz helyzetben élő anya és gyermek életét.

A tavalyi évben vezettük be először azt, hogy a drága céges ajándékok helyett rászorulóknak, valamilyen nemesebb célra szeretnénk fordítani a képeslapokra, ajándékokra szánt pénzt. Mivel az iData Kft. munkatársai között sok családos, kisgyermekes szülő dolgozik, egyértelmű volt, hogy tárgyi adományokat is gyűjtünk, még jó állapotú gyermekruhákat, játékokat. Már előző évben is szép csomagokat tudtunk eljuttatni a Lea Anyaotthonba, idén azonban minden várakozásunkat felülmúlta az a lelkesedés és segíteni akarás, amit tapasztaltunk. Körülbelül 60–70 csomaggal, ajándékokkal, játékokkal és nagy–nagy szeretettel érkeztünk meg a Lea Otthon lakóihoz, akik nagy szeretettel és csillogó szemekkel fogadtak minket.

Az otthonban jelenleg 23 gyermek él, 3 óvodáskorú, 3 tíz év körüli és zömmel 0–3 éves kisgyermekek. Van olyan édesanya, aki négy gyermekkel kényszerült az otthonba menekülni a bántalmazó férje elől, 4–5–6–7 éves kislányaival.

Az itt készült képeinket a Facebook oldalunkon tekinthetik meg: LEA képek

Adományozás a Lea Anyaotthonban