Dolgozz Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatánál!

icon box image

Versenyképes fizetés

Tudásarányos, versenyképes jövedelem előmeneteli rendszerrel

icon box image

Fejlődés

Folyamatos szakmai és személyiségbeli fejlődési lehetőség

icon box image

Családbarát munkahely

Családias légkör, rugalmas munkaidő, “nyitott ajtó politika”, emberi hozzáállás

icon box image

Céges rendezvények

Game Club, pizza party, családi nap, sport és csapatépítő programok

Aktuális Pozíciók

Embedded Szoftverfejlesztő (Budapest)

A fejlesztői csapat tagjaként a termékfejlesztés minden folyamatába beleláthatsz. A NYÁK tervezéstől kezdve az embedded programozáson át a java-s kliens és szerver üzemeltetésig.

Részletek

Szoftverfejlesztő (Budapest)

Érdeklődésednek megfelelően lehetőséged van a hardverközeli beágyazott fejlesztéstől kezdve a nagy megbízhatóságú backend komponens fejlesztésén keresztül egészen a platform független frontend fejlesztésében elmélyülni.

Részletek

Területi képviselő

 Vállalkozásunk értékesítési csapatának bővítéséhez keresünk kollégát területi képviselő munkakörbe, az Északnyugat-magyarországi régióba. A munkakör leírása és a jelentkezés részletei a linkre kattintva megtekinthetőek.

Részletek

Ügyfélszolgálati munkatárs

 Vállalkozásunk ügyfélszolgálati csapatának bővítéséhez keresünk kollégát. A munkakör leírása és a jelentkezés részletei a linkre kattintva megtekinthetőek. Várunk a csapatunkba!

Részletek

Területi képviselő

 Vállalkozásunk értékesítési csapatának bővítéséhez keresünk kollégát területi képviselő munkakörbe, a Kelet-magyarországi régióba. A jelentkezés részletei a linkre kattintva megtekinthetőek.

Részletek

Elektronikai műszerész

 Az iData Kft. gyártó csapatának bővítéséhez keresünk kollégát elektronikai műszerész (kézi beültető, összeszerelő) munkakörbe, a Budapest, X. kerületi telephelyünkre. 

Részletek