Két kategóriában is MagyarBrands díjas lett az iTrack

Két kategóriában is MagyarBrands díjas lett az iTrack
2019-12-12 Jantik Béla
Magyar Brands díj iData Kft

A MagyarBrands program már tíz éve értékel magyar márkákat annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a legkiválóbbak teljesítményére.
Idén az iData Kft. iTrack márkája bekerült az Innovatív Márka és a Kiváló Üzleti Márka kategóriában is a legjobbak közé.

Mi a MagyarBrands Díj?

A MagyarBrands Program 2010 óta díjazza a kiváló magyar márkákat. A Program célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a hazai termékekre. A nevezés történhet pályázati úton is, de a kiválasztásban fontos szerep jut az előző év adatbázisainak, online kutatásoknak és a MagyarBrands Szakértő Bizottság zsűritagjainak jelöléseinek. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, melyet kiegészít egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése.

Mely kategóriákban nyert az iTrack?

Büszkék vagyunk, hogy az iTrack két kategóriában – a Kiváló Üzleti Márka és az Innovatív Márka – is bekerült a legjobb márkák közé.

Szabó Lajos az iData Kft. ügyvezetője és alapító-tulajdonosa így értékelte a díjat:

„Megtiszteltetés számunkra, hogy elnyertük a MagyarBrands program elismerését. Dupla öröm, hogy az iTrack márkánk két kategóriában is a legjobbak között szerepel. Büszkék vagyunk, hogy az iTrack Magyarországon született és létrejöttében kizárólag magyar kollégák vettek részt.”

Magyar Brands díj iData Kft