Kisáruszállítók nyomkövetése

Kisáruszállítók nyomkövetése
2020-06-11 Szaladják Linda

Egyre népszerűbbé vált az elmúlt években az online rendelés külföldről és belföldről is. A korlátozott kijárási tilalom és bevezetett egészségügyi óvintézkedések betartásának hatására is megnőtt az online rendelések száma.  

A kisáruszállítók forgalmának megnövekedése magával hozza a kontroll erősödésének az igényét is. A jelenlegi helyzetben mindennél nagyobb kihívást jelent ez számukra a menedzsment és az emberi erőforrás, illetve az üzleti tervezés oldalon. Nézzük meg, hogy miben segíthetünk a kisáruszállító flották üzemeltetésében?

 

Transzparens, kiszámítható működés

 Ahogyan az elvárások, a termékek, a mennyiségek, az időbeosztás változik egy kisáruszállító cég esetében, úgy az adminisztráció, a törvényi előírások, és rengeteg egyéb apró tényező is változik egyidejűleg. A változások rávilágítanak, vagy esetleg előidéznek olyan működésbeli folyamatokat, melyekre nincsenek felkészülve a flották üzemeltetésével kapcsolatban. Ön mennyire tartja valószínűnek, hogy a vállalkozása évente, 5 évente komolyabb változások elé néz? Felkészült már ezekre?

 

A felkészültség hosszútávon aranyat ér!

Fontos, hogy feltegyük ezt a kérést magunknak, még akkor is, ha a választ még pontosan nem is ismerjük. Ha szem előtt tartjuk a lehetséges kockázatokat, sokkal megfontoltabb döntést hozhatunk. Csodaszerek persze itt sincsenek, de nagyon sok olyan tényezőt befolyásolhatunk a vállalkozáson, flottakezelésen belül, ami hosszútávon a nagyobb hibák elkerüléséért lesz felelős.

 

Önnek mi lenne a legfontosabb a kisáruszállítók flottakezelésben?

 A kisáruszállítók esetében az egyik legnehezebb általános megoldásokat javasolni. Itt nagyon fontos az, hogy pontosan megértsük, megismerjük a területet, a flottát alkotó járműveket, a gépjárművezetők időbeosztását, illetve a termékspecifikus tulajdonságokat. Mivel a legnagyobb erősségünk az egyedi igényekre adott megoldások, így egy telefonon, vagy -e-mailen küldött megkeresésre értékesítő kollégáink szívesen állnak több éves szakmai tapasztalatukkal rendelkezésükre, hogy minél személyre szabottabb szolgáltatást alakíthassunk ki Önöknek.

 

Dokumentáció, segédletek percek alatt

 Amire a legtöbben nyitottak ebben a szegmensben, azok a különböző online nyomkövetést kiegészítő szolgáltatásaink. Ilyen például a szerviz riasztás, az elektronikus menetlevél, az üzemanyag-fogyasztás figyelés, sofőrazonosítás illetve a járművezető vezetési stílusát felmérő „vizsláink”.

 

Speciális megoldások?

A munkaidő nyilvántartás/vezetési idők riport, az útvonalstatisztikák, a gyorshajtás-figyelés, az optimalizált útvonalak használata, az egyedi igényekre szabható riportok és a 2020. június 30-ig meghosszabbított kedvezményes ajánlatunk segítségével kedvező feltételek mellett bővítheti szolgáltatását, csatlakozhat elégedett ügyfélkörünkhöz. A személyre szabott szolgáltatásunk segítségével egy teljes képet kaphat flottája üzemeltetéséről és kihasználtságáról, ezáltal megkönnyíthetjük és támogathatjuk döntéshozatalait.

 

Jó utat kívánunk!