„Kiválóság” díjat kapott Szabó Lajos az Üzleti Etikai Díjátadón

„Kiválóság” díjat kapott Szabó Lajos az Üzleti Etikai Díjátadón
2019-11-24 Szaladják Linda
„Kiválóság” díjat kapott Szabó Lajos az Üzleti Etikai Díjátadón

Üzleti Etikai Díj

Az alapítók huszadik alkalommal ítélték oda a díjakat az etikus jelző viselésére érdemes kis- közép és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális cégeknek. Immár 102 vállalkozás viselheti az üzleti etikus vállalat jelzőt Magyarországon. Az iData Kft. 2014-ben nyerte el ezt a magasrangú elismerést. A díjat olyan cégek, vállalatok kaphatják meg, melyek a fenntartható fejlődés szolgálatába állították gondolkodásukat, működésüket és profitérdekeiket.

Idén Szabó Lajos – az iData alapító-tulajdonos, ügyvezetője – adhatta át a középvállalati kategóriában díjat nyert Funkció Kft-nek.

A képen dr. Kovács Péter, a Funkció Kft. alapító tulajdonos Prohászka Ottóval, a Tutti Kft ügyvezetőjével, 2014. évi díjazottal és Szabó Lajossal, az iData Kft. ügyvezető igazgatójával, 2014. évi díjazottal.

 

Kiválóság Díj

Az Üzleti Etikai Díjak mellett kiosztották a Kiválóság Díjakat is. A díjazottak között szerepelt az iData ügyvezetője, Szabó Lajos is.

„A díjalapítók ezzel szerették volna megköszönni Szabó Lajosnak, a 2014-ben Üzleti Etikai díjat nyert iData Kft. hosszú éveken át tartó vezetését, mely idő alatt a cég megteremtette, megtartotta és töretlenül növelte a minőség és az etikus üzleti magatartásmód iránti elkötelezettségét.” – mondta Demcsák Mária, díjalapító.

Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy átvehettem a Kiválóság Díjat. 14 évvel ezelőtt alapítottuk az iData Kft.-t. Első pillanattól az egyik legfőbb célom az etikus üzleti magatartás volt és nemcsak a gazdasági életben, hanem a vállalat belső életében is. Ez a magasrangú díj méltó elismerés és visszaigazolás számomra, hogy jó úton vagyok. Köszönöm!” – ezekkel a szavakkal vette át az elismerést Szabó Lajos.