Köszönjük együttműködésüket!

Köszönjük együttműködésüket!
2020-05-28 Szaladják Linda

Kedves Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Önöknek, hogy az elmúlt, kihívásokkal teli hónapokban továbbra is megtiszteltek minket bizalmukkal.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ebben az időszakban, amikor a legnagyobb szükség volt rá, hogy átlássák a flotta működését, bátran fordultak hozzánk további gépjárművek beszerelésére és szolgáltatások igénybevételére.

Szeretnénk megköszönni, hogy bizalmat adtak nekünk, őszintén megosztották megéléseiket és nehézségeiket. Az iData minden kollégája azon dolgozott, hogy az Önök jelenlegi problémájára fejlesztett egyedi megoldásainkkal segíthessük Önöket abban, hogy a megváltozott helyzetre minél hatékonyabban tudjanak reagálni.

Ügyfeleink egyedi kérései alapján több vizslariportot készítettünk. Az egyik ilyen a „Jármű alapú magánhasználati riport”, mely a magánútvonalakat gyűjti ki egy táblázatba. Az ügyfél akkor tekint egy útvonalat magánnak, ha az indulási pont és az érkezési pont nincs a fontos pontok között felvéve. Az Excel tábla tartalmazza az útvonal indulási és érkezési pontját, a hosszát és megtételéhez szükséges időt.

Ügyfeleink kérései, meglátásai és tapasztalatai alapján tovább fejlesztettük a NaviTrack szolgáltatásunkat, illetve az elektronikus menetlevelünket.

Ebben az időszakban érkezett hozzánk egy érdekes igény, mely a villanypásztorok működésének figyelésére, működésbeli technikai problémák és szabotázsjellegű eseményeknek detektálására (emberek, állatok és környezeti hatások) irányult. Akár még egy lopásvédelmi szolgáltatást is tudunk aktiválni, amely mögött egy 24 órás biztonsági szolgálat áll.

Ahhoz, hogy mindenki számára elérhetővé váljon az iTrack szolgáltatás, bevezettük az iTrack50 akciónkat, melyet június 30-ig meghosszabbítottunk, ennek segítségével kedvezményesen juthatnak iTrack eszközökhöz és szolgáltatásokhoz a piac szereplői.

Az otthoni munkavégzés és az irodában bevezetett szigorú higiéniai szabályok, mint például a kontaktus-mentes iTrack eszközök beszerelése a gépjárművekbe, maximálisan működtek. Munkavégzésünk és szolgáltatásunk minősége, mint ahogy eddig, zökkenőmentesen folytatódik tovább a jövőben is.

Ezen időszak alatt több új céget köszönthettünk Ügyfeleink között és számos meglévő Ügyfelünk döntött újra az iData szolgáltatásai mellett. Ennek eredményeképpen közel 1000 jármű került beszerelésre.

Köszönjük Önöknek, hogy bizalmukkal kitüntettek minket és ebben a nehéz időszakban is aktívan együttműködhettünk.

Üdvözlettel:

iData Csapata