Köszönjük ügyfeleink hűségét

Köszönjük ügyfeleink hűségét
2015-11-17 Horváth Bettina
Kosár István és Szabó Lajos

10 éves az iData Kft.

Az idén 10 éves iData Kft. születésnapja alkalmából köszönti a 10 legrégebbi ügyfelét!

A napokban ismét több partnerünket felkerestük, akiknek Szabó Lajos ügyvezető igazgató adta át az iData ajándékait.

Ficsór János egy üzletkötői munkához választotta 10 évvel ezelőtt az iData Kft. iTrack GPS-es nyomkövetés szolgáltatását. Elmondta, az elmúlt 10 évben csak pozitív tapsztalatokat szerzett, számára a legnagyobb fejlődést az elmúlt évtizedben a mobilapplikációs megoldás jelentette.

Kosár István és Szabó Lajos

Kosár István a KDD Kft. ügyvezetője a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon ismerkedett meg Szabó Lajossal, az iData Kft. ügyvezetőjével.

K.I.: Mivel akkor még egy nagyon fiatal vállalkozásról volt szó, nem tudtam róluk szinte semmit. Az elmúlt egy évtized igazolta, hogy jól döntöttem.

Milyen tapasztalatokat szerzett az elmúlt 10 évben az iData Kft.-vel kapcsolatban?

K.I.: Csak jó tapasztalatom van, ezért is használom az ő szolgáltatásaikat. Az elmúlt 10 év alatt volt, hogy megkerestek mások is, de nem találtam értelmét a váltásnak: az iDatánál dolgozók segítőkészek, gyorsak és megbízhatóak.

Miben változott az iData az elmúlt 10 év során?

K.I.: A hagyományos GPS-es termékeik mellett hallottam más újításaikról is, amiket ugyan mi nem használunk, azt viszont tapasztaltam nem egyszer, hogy a ügyvitel sokkal gördülékenyebb. Van, ami azonban (szerencsére) nem változott: a minőség.

Milyen üzenetet küld az iData 10. évfordulójára?

K.I.: Eredményes munkájukhoz további sok sikert kívánok.

Korábbi beszámolónkat itt találja.