Kötöttpályás járművek

Kötöttpályás járművek GPS-es nyomkövetése

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével pontosan nyomon követhetőek a kötöttpályás járművek is. Kimutatható, ha késésre lehet számítani, vagy ha elakadt valahol a jármű. Kérje személyes bemutatónkat, hogy az ön igényeire szabott ajánlatot adhassuk!

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások.

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

iTrack Vizsla

Automata keresőprogram, mely jelzi a vélt hibákat és gyanús eseteket, visszaéléseket. Listázza, és akár e-mailben vagy SMS-ben értesíti Önt a rendszer a rendellenességekről, hogy azonnal lépni tudjon!

icon box image

Teljes üzemanyagkontroll

Pontos üzemanyagfigyelő rendszerünk egy hibaszázalék pontossággal kimutatja az üzemanyag fogyását, elejét véve és rávilágítva az esetleges üzemanyaglopásnak.

icon box image

ERP/CRM integráció

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer összeköthető bármilyen vállalatirányítási rendszerrel, megkönnyítve ezzel az adatok és információk átvitelét.

icon box image

Késés

Adott eseményhez (elindulás, érkezés, stb.) automatikus riasztási üzenet állítható be, így a késésből adódó veszteség csökkenthető, megelőzhető.

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.

icon box image

WebService szolgáltatás

A WebService szolgáltatásunk segítségével partnereinknek lehetősége nyílik integrálni az iTrack GPS Nyomkövető szerver által biztosított adatokat saját rendszereikbe, így azokat tetszőleges módon dolgozhatják fel.

icon box image

Riasztás üzemanyag-fogyásra

Akár azonnali jelzést kaphat rendellenes mértékű üzemanyagfogyás észlelésekor, így lehetőség van a visszaélések elkerülésére, de egy műszaki probléma felderítésében is segítséget nyújthatnak a riasztások és jelentések.