Magyar GPS nyomkövető cég a RED HERRING döntős cégei között

Magyar GPS nyomkövető cég a RED HERRING döntős cégei között
2013-03-26 Horváth Bettina

Európa legjobb cégei között versenyzik az iData Kft!

A világ vezető technológiai innovátorai, kockázati tőkebefektetői és üzleti döntéshozói számára az egyik legismertebb hírszolgáltató a Red Herring médiacég, mely évről évre kiválasztja a világ vezető cégeit. Az Európa TOP 100 cége lista döntősei között ezidáig egyetlen magyar cég, a Vatera szerepelhetett, 2008-ban. 5 évvel később tört meg csak a jég, idén a 100%-ban magyar tulajdonú, rohamosan fejlődő iData Kft. is bejutott a döntős cégek közé.

A Red Herring szakértő csapata több száz élvonalbeli technológiai céget és technológiai megoldást elemez és kiválasztják azokat, akikben megtalálják a robbanásszerű növekedés lehetőségét. 2013. április 8–10-e között, Amsterdamban tartják meg a nemzetközi verseny európai döntőjét, melyen az iData Kft-t Szabó András vállalatfejlesztési igazgató képviseli.

Szabó András képviseli az iData Kft-t a Red Herring döntőjén, Amsterdamban

Már az is óriási eredménynek számít hazai szinten, hogy az iData Kft. bekerült a TOP 100-as lista versenyzői közé, ezt megelőzte egy alaposan kidolgozott, a céget bemutató pályázat, majd egy hosszú telefonos interjú a californiai központtal. Az itt elért eredmények alapján vált az iData jogosulttá arra, hogy élő prezentációt tarthasson több száz világhírű befektető, cégvezető, meghívott üzletember előtt.

Április 10-én kiderül: az európai ranglistán hányadik helyet foglalhatja el az egyetlen magyar cég, aki indulhat a Red Herring technológiai versenyének végső megmérettetésén.