Megújult az iTrack mobilalkalmazása

Megújult az iTrack mobilalkalmazása
2016-03-26 Horváth Bettina
iTrack mobilkliens

Mától elérhető az iTrack WebKliens, az új mobilalkalmazásunk

Több hónapnyi aktív fejlesztőmunka eredményeként az ügyfeleink igényeit is figyelembe véve, megújult az iTrack kliensprogram webes felülete, mely könnyedén elérhető bármilyen mobileszközről.

Az új, webes elérhetőségű kliensprogram egy olyan reszponzív (minden eszköz képernyőjén megfelelően megjelenő) weboldal, melyen helyet kaptak az iTrack kliensprogram leggyakrabban használt funkciói.

A szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik akkor is szeretnének információkat kapni a GPS nyomkövető rendszerrel felszerelt gépjárműveikről, amikor nincsenek számítógép közelében.

Így akár a pénztárnál való sorbanálláskor, vagy a nyaralás alatt is gyorsan és egyszerűen értesülhet róla, hol tartózkodnak a járművek.

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszert használók bárhonnan elérhetik a nyomkövetés felületét és ellenőrizhetik a gépjárműveket. A program nem helyettesíti a klasszikus iTrack kliensrendszer asztali verzióját, de nagyon sok olyan funkciót biztosít, melyet ügyfeleink nap mint nap használnak a járműflottájuk ellenőrzése során.

Célunk, hogy az új webes alkalmazás a leghatékonyabb megoldás legyen, és kényelmesen, gyorsan, egyszerűen használhassák ügyfeleink a napi munkájuk során.

Az iTrack WebKliens funkciói

Nyomkövetés

A gépjárművek online nyomkövetése és térképen való megjelenítése mellett Ön megoszthatja a gépjárművek helyzetét és útvonalát másokkal. Lehetősége van weboldalakra beágyazható linket is készíteni. Ez lehetővé teszi, hogy megosztott járművei egy honlapon megjelenő térképen legyenek megtekinthetők.

Útvonalak

Az Útvonalak menüpont alatt visszanézheti járművei korábbi útvonalait. Egyszerűen kiválaszthatja a kívánt időintervallumot a naptárban, hogy lekérdezhesse az útvonalak listáját. Ezek közül pedig tetszőlegesen kijelölhet egy vagy több útvonalat, amit szeretne a térképen is megtekinteni. Ebben a menüpontban eseményeket is megjeleníthet (a jármű tétlen, ajtó nyitva, ajtó zárva), külön jelöljük, hogy az adott esemény menet közben vagy állás során történt.

Üzenetküldés

Üzenetküldő terminállal rendelkező ügyfeleink megtekinthetik az eszközre vagy az eszközről elküldött üzeneteket és az üzenetek állapotát, illetve üzenet küldésére és fogadására is lehetőségük van.

Tankolási lista

Ebben a menüpontban a jármű részletes tankolási adatait tekintheti meg a kiválasztott időszakra vonatkozóan. Megtudhatja, hogy

  • melyik országban történt a tankolás,
  • a tankolás előtt hány liter üzemanyag volt a kocsiban,
  • a tankolás után hány liter üzemanyag lett a kocsiban,
  • összesen hány liter üzemanyagot tankoltak, illetve
  • a tankolások pontos időpontját és helyét.

A WebKliens szolgáltatás használata minden iTrack GPS Rendszert használó ügyfelünk számára ingyenes.

Az internet használatának díja felől érdeklődjön mobilszolgáltatójánál.

Az alkalmazás nagy előnye, hogy minden mobilplatformon elérhető! Webcím: m.itrack.hu

Később a Google Play áruházból és az App Store-ból az androidra, illetve az iOS operációs rendszerre fejlesztett applikációs változat is egyszerűen elérhető lesz. Erről külön e-mailben értesítjük Önt!

A szolgáltatás használatát írásos tájékoztatóval támogatjuk, melyet erre a linkre kattintva érhet el: iTrack WebKliens Help