Mezőgazdasági gépek

Mezőgazdasági gépek műholdas nyomkövetése

A mezőgazdasági gépek esetében feladattól és géptípustól függően több olyan terület van, melynek figyelését kérheti. Ha a lenti szolgáltatások között nem találja a problémájára kialakított megoldást, kérem keressen meg bennünket, hogy egyedi igényeit figyelembe véve segíthessünk.

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások.

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

iTrack Vizsla

Automata keresőprogram, mely jelzi a vélt hibákat és gyanús eseteket, visszaéléseket. Listázza, és akár e-mailben vagy SMS-ben értesíti Önt a rendszer a rendellenességekről, hogy azonnal lépni tudjon!

icon box image

Teljes üzemanyagkontroll

Pontos üzemanyagfigyelő rendszerünk egy hibaszázalék pontossággal kimutatja az üzemanyag fogyását, elejét véve és rávilágítva az esetleges üzemanyaglopásnak.

icon box image

Munkaidő figyelése

Munkagépek és mezőgazdasági gépek munkaidő kihasználása és munkaidő kimutatása automatikusan, így Ön rengeteg időt és adminisztrációt spórolhat meg.

icon box image

Riasztás üzemanyag-fogyásra

Rendszerünktől azonnali e-mail és akár SMS jelzést is kaphat rendellenes mértékű üzemanyagfogyás észlelésekor, így lehetőség van a visszaélések elkerülésére.

icon box image

Számlázás és elszámolás

A GPS-es gépjármű nyomkövető rendszer segítségével egyszerűvé válnak a számlázások és az elszámolások. Nincs szükség többé bonyolult táblázatok összehasonlítására.

icon box image

ERP/CRM integráció

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer összeköthető bármilyen vállalatirányítási rendszerrel, megkönnyítve ezzel az adatok és információk átvitelét.

icon box image

Szerviz-figyelő alkalmazás

Automata figyelmeztetést kaphat, ha esedékes az iTrack GPS Nyomkövető Rendszerrel felszerelt jármű olajcseréje, szervizelése, vagy az akkumulátor töltöttségi szintje túl alacsony.

icon box image

WebService szolgáltatás

A WebService szolgáltatásunk segítségével partnereinknek lehetősége nyílik integrálni az iTrack GPS Nyomkövető szerver által biztosított adatokat saját rendszereikbe, így azokat tetszőleges módon dolgozhatják fel.

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.