Munkagépek

Munkagépek műholdas nyomkövetése

Ismerje meg a munkagépek nyomkövetésével összefüggő legfontosabb szolgáltatásokat, melyeket azért alakítottunk ki, hogy a műholdas nyomkövetés és az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer támogatásával Ön pontos adatokat kapjon munkagépei munkavégzéséről, üzemanyagfogyasztásáról, helyzetéről.

Sok éves tapasztalatunk alapján készültek el azok a termékek, melyeket ügyfeleink igényei alapján fejlesztettünk.

Kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen is bemutathassuk, miben jelentene Önnek támogatást a nyomkövető rendszer!

Szolgáltatásaink

icon box image

Online nyomkövetés

A GPS alapú élő műholdas nyomkövetésnek köszönhetően folyamatosan követheti gépjárművei helyzetét. Pontos pozíciók, könnyű kezelhetőség jellemzi a rendszert. Térképes megjelenítés, egyénre szabható szolgáltatások.

icon box image

Útvonal nyilvántartás

A GPS-es nyomkövetéshez kapcsolódó útnyilvántartó rendszer megkönnyíti a járművek ellenőrzését, elkerülheti a magánhasználat miatti felesleges költségeket, s akár videó szerűen is megtekintheti egy-egy jármű megtett útját.

icon box image

iTrack Vizsla

Automata keresőprogram, mely jelzi a vélt hibákat és gyanús eseteket, visszaéléseket. Listázza, és akár e-mailben vagy SMS-ben értesíti Önt a rendszer a rendellenességekről, hogy azonnal lépni tudjon!

icon box image

Teljes üzemanyagkontroll

Pontos üzemanyagfigyelő rendszerünk egy hibaszázalék pontossággal kimutatja az üzemanyag fogyását, elejét véve és rávilágítva az esetleges üzemanyaglopásnak.

icon box image

Munkaidő figyelése

Munkagépek és mezőgazdasági gépek munkaidő kihasználása és munkaidő kimutatása automatikusan, így Ön rengeteg időt és adminisztrációt spórolhat meg.

icon box image

Gyorshajtás

Egyszerűen követhető a gépjármű sebessége, sebességtúllépéskor pedig rendszerünk értesítést küldhet, így elkerülhető egy bírság, de akár üzemanyagot is megtakaríthat.

icon box image

Automatikus kimutatás készítés

Bármilyen mért adat alapján akár bonyolult kimutatások is készíthetőek egy gombnyomással az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer segítségével.

icon box image

Számlázás és elszámolás

A GPS-es gépjármű nyomkövető rendszer segítségével egyszerűvé válnak a számlázások és az elszámolások. Nincs szükség többé bonyolult táblázatok összehasonlítására.

icon box image

ERP/CRM integráció

Az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer összeköthető bármilyen vállalatirányítási rendszerrel, megkönnyítve ezzel az adatok és információk átvitelét.

icon box image

iTrack Élő Vizsla

Az iTrack élő vizsla szolgáltatásunk lényege, hogy rendszerünk a nap 24 órájában figyeli a gépjárművéről beérkező adatokat, és e-mail vagy SMS formájában jelez Önnek, bármilyen esemény bekövetkeztekor.

icon box image

Mobilalkalmazás

Az iTrack Mobile ingyenes alkalmazás segítségével akkor is pontos információkat kaphat az iTrack GPS nyomkövető rendszerrel felszerelt gépjárműveiről, amikor nincs számítógép közelben.

icon box image

Szerviz-figyelő alkalmazás

Automata figyelmeztetést kaphat, ha esedékes az iTrack GPS Nyomkövető Rendszerrel felszerelt jármű olajcseréje, szervizelése, vagy az akkumulátor töltöttségi szintje egy meghatározott szint alá esik.

icon box image

Külföldi minimálbér-számítás

Önnek is gondot okoz a külföldi minimálbérek számítása? Ezen kötelezettség kézenfekvő és egyszerű kezelésére jelent megoldást az iTrack minimálbér rendszere, mely átlátható, rendezett formában bocsátja rendelkezésére az adatokat.

icon box image

WebService szolgáltatás

A WebService szolgáltatásunk segítségével partnereinknek lehetősége nyílik integrálni az iTrack GPS Nyomkövető szerver által biztosított adatokat saját rendszereikbe, így azokat tetszőleges módon dolgozhatják fel.